Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVAKA ČAST!

Anamaria je prva Hrvatica koja će na Olimpijske igre u zahtjevnom sportu

Instagram
13.05.2021.
u 12:54

- Cijelu karijeru treniram za ovo i izboriti nastup na Olimpijskim igrama je nevjerojatan osjećaj.

Anamaria Govorčinović (24) iz Kajak kanu klub "Matija Ljubek" izborila je u Szegedu nastup na Olimpijskim igrama, postavši tako prva hrvatska kajakašica koja će nastupiti na Olimpijadi.

U finalu kvalifikacija na 500 metara za odlazak na OI bila je druga s vremenom 1,56,70, iza Španjolke Isabel Contreras, te joj je taj rezultat donio nastup u Tokiju.

- Cijelu karijeru treniram za ovo i izboriti nastup na Olimpijskim igrama je nevjerojatan osjećaj – rekla je Anamaria tamošnjim medijima.  

Kajakaštvom se počela baviti 2003. u rodnoj joj Hrvatskoj Kostajnici, gdje dugi niz godina nastupa u kategoriji mlađih kadetinja. Upisavši se u 1.g imnaziju u Zagrebu počinje nastupati za KKK "Matija Ljubek" gdje od samih početaka osvaja zlatna odličja i titule državne prvakinje.

Anamaria je dugogodišnja hrvatska reprezentativka s bogatim međunarodnim iskustvom, a sada je postala i prva hrvatska kajakašica koja će nastupiti na Olimpijskim igrama.

Pogledajte video: Boban o neodigranoj utakmici Dinamo - C. Zvezda 1990.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije