Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SP u košarci

Amerikanci u Kinu dolaze s Hardenom?

James Harden
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
10.06.2019.
u 22:07

Izbornik Gregg Popovich odabrao je 20 igrača koji će početkom kolovoza biti na trening kampu u Las Vegasu, a konačnih 12 putnika u Kinu bit će poznati nakon utakmice sa Španjolskom u Anaheimu 17. kolovoza.

Na širem popisu od 20 košarkaša američke reprezentancije za Svjetsko prvenstvo krajem ljeta u Kini nalaze se i zvijezda Houstona i prvi strijelac NBA lige James Harden te centar New Orleansa Anthony Davis.

Izbornik Gregg Popovich odabrao je 20 igrača koji će početkom kolovoza biti na trening kampu u Las Vegasu, a konačnih 12 putnika u Kinu bit će poznati nakon utakmice sa Španjolskom u Anaheimu 17. kolovoza.

Prvenstvo počinje 31. kolovoza, a SAD love treći uzastopni naslv.

Popovich je na širi popis uvrstio  Harrisona Barnesa, Bradleyja Beala, Andreja Drummonda, Erica Gordona, Damiana Lillarda, C.J. McColluma, Mylesa Turnera, Kembo Walkera, Tobiasa Harrisa, Kevina Lova, Khrisa Middletona, Kyla Lowryja, Hardena i Davisa kao i novajlije u ekipi Donovana Mitchella, Jaysona Tatuma, P.J. Tuckera, Paula Millsapa, Brooka Lopeza i Kyla Kuzmo.

Harden, Davis, Barnes, Love i Lowry su bili u selekciji SAD-a koja je osvojila olimpijsko zlato u Riju, Davis, Harden in Drummond su USA vodili do svjetskog zlata 2014. godine, a Love i Gordon još i 2010.

Amerikanci su od razočaranja na OI u Ateni 2004. godine nanizali 88 pobjeda i samo jedan poraz.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije