Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FORMULA 1

Alonso blizu konačnog dogovora s McLarenom

fernando alonso
Reuters/PIXSELL
04.11.2014.
u 16:29

- Između Alonsa i McLarena traju pregovori oko sitnih detalja koji nisu finalizirani do kraja i bilo bi veliko iznenađenje da Španjolac ne potpiše ugovor - kaže Benson.

Otkad je Sebastian Vettel najavio svoj odlazak iz Red Bulla, ne smiruje se se stanje na tržištu vozača. Jedna od top tema je i Fernando Alonso, a sve je izvjesnije da će Španjolac natrag na britansko tlo.

Prije nekoliko mjeseci su počele kružiti glasine kako Alonso planira svoj odlazak iz Ferrarija i da pregovara s Mercedesom oko vozačkog mjesta za 2016. godinu. Vjeruje se da je to glavni razlog zašto trakavica oko njegovog transfera traje toliko dugo. U konačnici, izgleda da je McLaren objektivnija i realnija destinacija za 33-godišnjaka kojeg Honda već odavno planira uzeti pod svoje okrilje.

Alonso je u Austinu izjavio da ima vrlo ambiciozan plan glede svoje budućnosti, te da manje-više zna gdje će voziti iduće godine. U međuvremenu, Andrew Benson s BBC-a tvrdi da je konačni potpis s McLarenom samo pitanje dana.

- Između Alonsa i McLarena traju pregovori oko sitnih detalja koji nisu finalizirani do kraja i bilo bi veliko iznenađenje da Španjolac ne potpiše ugovor - kaže Benson.

- Alonso je prvo želio jednogodišnji ugovor, no sada je vjerojatniji ugovor na dvije godine s opcijom produženja za još jednu godinu - dodao je.

>> 'Schumacheru je preostalo nekoliko mjeseci života!'

>> Više pročitajte na GP1.hr

Komentara 1

DU
Deleted user
19:23 04.11.2014.

alonso čeka da ga ferrari otpusti kako bi zaradio nekih 50 milja dolara. Nakon toga slijedi objava potpisa za Mclaren.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije