Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Topnik

Alexis Sanchez odbio astronomsku ponudu iz Kine

Alexis Sanchez
Foto: Reuters/Pixsell
1/8
19.12.2017.
u 00:24

Kineski klub ponudio je Sanchezu ugovor po kojem bi zarađivao 24 milijuna eura po sezoni nakon oporezivanja

Napadač Arsenala Alexis Sanchez (28) odbio je astronomsku ponudu jednog kineskog kluba, jer želi karijeru nastaviti u Manchester Cityju, objavili su u ponedjeljak britanski mediji.

Kineski klub ponudio je Sanchezu ugovor po kojem bi zarađivao 24 milijuna eura po sezoni nakon oporezivanja. Da bi takav novac zaradio u Engleskoj morao bi imati godišnju plaću od 45 milijuna eura (prije oporezivanja). 

Alexis Sanchez
1/7

Sanchezu u ljeto sljedeće godine ističe ugovor i mogao bi otići iz Arsenala bez odštete. Zato ga topnici žele prodati u zimskom prijelaznom roku, a Manchester City je spreman ponuditi 23 milijuna eura odštete.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije