Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak talenta

Alen Halilović opet vježba s Dinamom

\'13.01.2010., Zagreb, Hrvatska - Pomocni teren iza juzne tribine Dinamovog stadiona u maksimiru. Dinamovi pioniri Davor Lovren i Dino Halilovic. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL\'
Slavko Midzor/PIXSELL
24.08.2011.
u 11:07

Suspendirani talent Alen Halilović (15) i službeno je opet član Dinama te je jučer odradio prvi povratnički trening, i to s juniorskom momčadi

Ključne riječi

Komentara 5

mučki_đubrivoje
15:52 24.08.2011.

mali je čudo, budućnost hrvatskog nogometa

RE
rene
11:16 24.08.2011.

nije ga potjerao i novinari ne izmisljajte... nego mu nije htio dat ispisnicu (ne bi ni ja) .... zasto stalno svojim pisanjem pravite razdor, tj. pokusavate ali vam bas i ne uspijeva, uvjerili ste jedino BBB ali i oni kadd odrastu ce shvatiti ... kako novinari koji prate dinamo i kao vole klub mogu biti tako podli ??? jel vam to sefovi naredjuju sta da pisete??

XY
xyxyxy
11:30 24.08.2011.

Šefovi uopće nemaju pojma što im zaposlenici objavljuju. Vjerujem da bi davno izgubili posao. A opet, ne znam što je gore, da im šefovi to stvarno naređuju, ili da ih ne mogu kontrolirati. U svakom slučaju, zabrinjavajuće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije