Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolska

Alen Halilović ide na ljeto na posudbu u novi klub

Alen Halilović
Foto: UESyndication/PIXSELL
1/5
02.04.2016.
u 09:00

– Ni u kojem slučaju Barca ga neće prodavati. Jako su zadovoljni njegovim razvojem – rekao je Stojadinović.

Zoran Stojadinović, menadžer hrvatskog nogometnog reprezentativca Alena Halilovića, za Radio COPE rekao je da se Alen sigurno na ljeto ne vraća u Barcelonu, da će još jednu sezonu provesti na posudbi, ali u jačem klubu negoli je Sporting Gijon.

– Ni u kojem slučaju Barca ga neće prodavati. Jako su zadovoljni njegovim razvojem, ali misle da još nije spreman za prvu momčad. A ja bih volio da što prije doznamo kamo ga planiraju posuditi – rekao je Stojadinović.

>> Halilović ostao na klupi u Budimpešti: Nemam komentara...

Komentara 6

MA
marin746
11:49 02.04.2016.

odi u west ham.tamo imaš payeta,. trenera i idealnu momcad

MA
..Marsijanac
15:31 02.04.2016.

Halilovic bi u svemu morao kopirati Messija. Ima taj stil , taj potencijal. No decko je jos umisljen i sebican, los u obrani i ne zna igrati glavom i desnom nogom.Pored toga mora dobiti na cvrstini.

Avatar Bud Humski
Bud Humski
15:44 02.04.2016.

On nije bio standardni prvotimac niti u Sporting Gijonu, u jacem klubu bi igrao jos manje. Najbolje mu je da se vrati u Dinamo, mozda ga Mamic opet nekom utopi, kao jos veceg talenta nego sto je bio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije