Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Islanđani zadovoljni

'Ako zabijemo Hrvatskoj, idemo na Svjetsko prvenstvo!'

Island Hrvatska
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
15.11.2013.
u 23:50

- Bilo je teško, ali smo uspjeli ostati neporaženi. U Zagreb dolazimo s dobrim rezultatom iako smo svjesni što nas čeka. Ako zabijemo gol, idemo na Svjetsko prvenstvo - rekao je veznjak Gunnarsson.

Islanđani su jako zadovoljni remijem s Hrvatskom, posebno jer su gotovo čitavo drugo poluvrijeme igrali s deset igrača. Lars Lagerbäck, tvorac islandskog nogometnog čuda, pohvalio je sve svoje igrače.

- Igrači su bili sjajni. Ne znam kojim bi riječima opisao njihovu igru. Prije utakmice sam rekao da imamo šanse. Još ih uvijek možemo izbaciti - rekao je Lagerbäck koji nije zadovoljan suđenjem.

- Nije ovo bila najbolja utakmica suca. Bilo je dosta čudnih odluka - smatra izbornik Islanda.

Najskuplji igrač Islanda Gylfi Thor Sigurdsson je optimist.

- Važno je da smo sačuvali praznu mrežu, posebno jer smo imali igrača manje. Nije nam bilo lako u drugom poluvremenu - rekao je ofenzivac Tottenhama.

Aron Gunnarsson kaže da je ponosan na svoju momčad.

- Bilo je teško, ali smo uspjeli ostati neporaženi. U Zagreb dolazimo s dobrim rezultatom iako smo svjesni što nas čeka. Ako zabijemo gol, idemo na Svjetsko prvenstvo - rekao je veznjak Cardiffa.

Branič Ragnar Sigurdsson prozvao je suca Mallenca.

- Mislim da je navlačio za Hrvatsku. Nije nam svirao neke faule, a njima je stalno davao prilike iz slobodnih udaraca iako se radilo o sličnim situacijama.

>> Hrvatska s igračem više nije uspjela slomiti Island

Komentara 3

Avatar bosanac1951
bosanac1951
08:00 16.11.2013.

Možda čovjek ima pravo. Vidjet će mo u Zagrebu u utorak.

Avatar Mudonja
Mudonja
08:38 16.11.2013.

Tužno i žalosno,što se tiče suđenja ,ovaj je u pravu.

Avatar germanikus
germanikus
11:03 16.11.2013.

Nada umire uvijek zadnja...ako Hrvatska protiv ovih tuljana i paraplegičaraispadne onda zaista nije zaslužila da ide u Brazil!Prije utakmice su Island dizali u nebesa ..čovjek bi mislio da se radi o Brazilu a po meni su se samo isticali trčanjem i oštrom igrom!Kao i ponekim hrvatskim igračima tako je većini islanđana sinoć najveći neprijatelj bila nogometna lopta!Sve u svemu Rijeka bi ovog i ovakvog protivnika nakantala!Sramota da uopće ekipe kao žisland dobiju priliku za odlazak na SP!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije