Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRA ZARADA

Izbori li Hajduk Europsku ligu, Marin Brbić će biti jako široke ruke!

Marin Brbić
Foto: Pixsell
09.08.2015.
u 16:15

Tko odigra sve utakmice može dobiti 25 tisuća eura

Snovi o Europskoj ligi, nakon što je Hajduk za protivnika dobio Slovan iz Libereca, nikad su stvarniji. Već se zna da će bijeli dobiti i premije, procurilo je da će igrač koji odigra sve euroutakmice, izbori li Hajduk Europsku ligu, dobiti oko 25 tisuća eura. Predsjednik Marin Brbić zgrozio se na objave o premijama, ali sve je to normalno. I da igrači dobiju premiju, pa Hajduk bi ulaskom u Europsku ligu dobio 2,4 milijuna eura, plus nešto više od 600 tisuća eura za tri pretkola. A valja se i nadati pokojem bodu u skupini... Naravno, pregovori s igračima tek će uslijediti, ali ide dobro svlačionici s Brbićem.

Predsjednik, premda se čini da zbraja svaku kunu, široke je ruke i ispunjava obećano. Za ulazak u Europu igrači Hajduka između sebe su podijelili 100 tisuća eura. No sve su to priče o zecu koji je još uvijek u šumi. Trener Damir Burić ne želi ni čuti za priču o novcu, njemu je najvažnije dobro analizirati Slovan, spoznati odakle stižu sve opasnosti.

Ipak, najprije se Burić treba riješiti briga u prvenstvu. Četiri su kola iza Hajduka, pobjede još uvijek nema, a prije dvoboja sa Slovanom Hajduk mora na gostovanja kod Lokomotive i Rijeke. Njegova najveća dvojba bit će stoperske pozicije. Naime, protiv Slovana neće na raspolaganju imati Zorana Nižića, Burić u ove dvije domaće utakmice mora složiti novi stoperski par. Opcija broj jedan je Ukrajinac Maksim Bilji, koji je doveden kao stoper, Lokomotiva i Rijeka za njega će biti pravi testovi. Druga varijanta je povlačenje Jeffersona na stopersku poziciju, to je odlično odigrao u Norveškoj kada je Hajduk ostao s igračem manje. U međuvremenu sportski direktor Goran Vučević pokušava ojačati defenzivni kadar.

Uskoro će se znati stiže li 24-godišnji Argentinac Julian Velazquez, koji je pod ugovorom s Palermom, a igra na poziciji desnog beka, a može i na stopera i na zadnjeg veznog. U Hajduk bi stigao na jednogodišnju posudbu.

>> Hajduk u velikim problemima prije utakmice s Lokomotivom!

Komentara 10

Avatar Darko zg
Darko zg
16:37 09.08.2015.

Mamić toliko svojim igračima daje vikendom za izlazak

DU
Deleted user
20:08 09.08.2015.

dzambo, tebi za info hajduk iz proracuna grada splita dobiva 2,5% splitskog proracuna ukupno ili 3x vise nego splitski vrtici... a dinamo 0,4% zg proracuna i to je 4x MANJE od vrtica... to su podaci iz proracuna sluzbenih, pusti rekla kazala...

GM
Gusta magla
12:35 10.08.2015.

Nije problem sto Brbic daje igracima ali zasto je i on u podjeli kolaca...cemu.je on zasluzuo 25 tisuca Eura?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije