Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠEST GODINA SUSPENZIJE?

Novi skandal: Talijanski reprezentativac optužen za namještanje utakmica!

Armando Izzo
Foto: Massimo Insabato/IPA/PIXSELL
1/5
04.03.2017.
u 11:01

- Bojim se da izgubim sve - reprezentaciju, djecu... Razgovarao sam s izbornikom Venturom, svi me podržavaju. Ovo je veliki udarac, proživljavam noću moru. Ali, istina će isplivati - rekao je Izzo.

Talijanski nogomet potresa novi skandal oko namještanja utakmica nakon što je savez zatražio suspenziju i kaznu od 20 tisuća eura za Armanda Izza. Braniču Genoe prijeti šest godina zabrane igranja nogometa.

25-godišnji branič od 2012. do 2014. igrao je za Avellino, a sumnjive su dvije utakmice Serie B - pobjede Modene nad Avellinom (1:0) i slavlje Avellina protiv Reggine (3:0).

- Bojim se da izgubim sve - reprezentaciju, djecu... Razgovarao sam s izbornikom Venturom, svi me podržavaju. Ovo je veliki udarac, proživljavam noću moru. Ali, istina će isplivati - rekao je Izzo.

Izzo posljednje tri godine nosi dres Genoe gdje je odličnim igrama dogurao i do talijanske reprezentacije. Nastupio je u kvalifikacijskoj utakmici s Lihtenštajnom i prijateljskom s Njemačkom.

>> Iz zatvora na travnjak: Nogometaši skupili novac i izvukli bivšeg HNL-ovca osuđenog za namještanja

Komentara 4

Avatar toxic alien
toxic alien
13:50 04.03.2017.

Kako jedan igrac moze prodati utakmicu?

Avatar blue screen
blue screen
11:13 04.03.2017.

Sigurno opet Mamić..Čeka se mudra reakcija šjor Jeličića?

TP
tugomir.pokas
16:09 04.03.2017.

Kod nas to ne stignu raditi igrači.Namještanje utakmica su potpuno preuzeli suci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije