Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAVJEĆA KAZNA

Ajaxovom huliganu 30 godina kazne!

'Goalkeeper Esteban of AZ Alkmaar (R) kicks a man who attacked him from behind during their football cup match against Ajax at the Arena stadium in Amsterdam, on December 21, 2011. AZ Alkmaar cancelle
'OLAF KRAAK'
25.12.2011.
u 21:14

Nogometni huligan koji je napao vratara AZ Alkmaara Estebana Alvarada za vrijeme kup utakmice između Ajaxa i Alkmaara dobio je 30 godišnju zabranu odlaska na utakmice!

Božićnu je čestitku, piše nizozemski dnevnik De Volkskrant dobio u subotu, te će 19-godišnjak na utakmice u Ajaxovoj Areni moći ići tek s unucima.

Zabrana, najveća ikad izrečena, uključuje i zabranu dolaska u krug stadiona.

Uz kaznu, ostati će još dva tjedna u zatvoru, a i vratar koji je na spornoj utakmici dobio crveni karton, podići će privatnu tužbu protiv njega.

Ključne riječi

Komentara 23

Avatar Idler 3
Idler 3
21:53 25.12.2011.

30 godina kazne - svaka čast !!!

Avatar History
History
22:16 25.12.2011.

Aha, a pa dobro i to je ok da 30 godina nesmije dolazit na utakmice, no kako novinari nestručno pišu ja sam mislio da je dobio 30 godina zatvorske kazne i skoro se rasplako od reće što postoji takav rigorozan sustav za huligane, al štaš ne živimo u još toliko naprednom svijetu.

ZP
zrinka.pezer
22:36 25.12.2011.

Pa normalno, mora se naslovom napravit senzacija da se privuce paznja citatelja..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije