Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preokret Lazija

AEK na vrhu: Livaja zabio četvrti put u nizu. Prvi poraz Valencije!

Europska liga: Rijeka - AEK
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/5
03.12.2017.
u 23:20

U susretu 13. kola AEK je na gostovanju pobijedio Levadiakos 2-0, a Livaja je zabio za vodstvo u 52. minuti.

Hrvatski nogometaš Marko Livaja nastavio je s odličnim igrama u dresu grčkog prvoligaša AEK-a. U susretu 13. kola AEK je na gostovanju pobijedio Levadiakos 2-0, a Livaja je zabio za vodstvo u 52. minuti. Bio je to njegov peti gol u prvenstvu uz dvije asistencije, a zanimljivo upisao se među strijelce u zadnja četiri ligaška ogleda. 

Pobjedu gostiju potvrdio je Sergio Araujo u 66. minuti.

Ovom pobjedom AEK je preuzeo vodstvo na ljestvici sa 26 bodova, Olympiakos ima bod manje, a treći je Atromitos sa 21 bodom.

Atenski klub je posljednji naslov grčkog prvaka osvojio 1994. godine.

 

U susretu 15. kola talijanskog nogometnog prvenstva Lazio je na gostovanju pobijedio Sampdoriju 2-1 postigavši oba gola u zadnjih deset minut susreta.

Domaćin je poveo u 56. minuti golom Daniela Zapate, a izjednačio je Sergej Milinković-Savić u 80. minuti. Kada se već činilo kako će utakmica završiti bez pobjednika, Felipe Caicedo je u sudačkoj nadoknadi donio gostima pobjedu.

Ivan Strinić nije nastupio za 'Sampu', dok je Ivan Vargić utakmicu pratio s klupe gostujućeg sastava.

Nogometaši Valencije doživjeli su prvi poraz ove sezone izgubivši u 14. kolu Primere u gostima kod Getafea (0-1). 

Drugoplasirani sastav lige imao je čak igrača više nakon isključenja Arambarria već u 25. minuti, no umjesto da iskoristi brojčanu predonst, Valencia je primila gol u 66. minuti i izgubila. 

Poraz je doživio i Villareal u gostima kod Leganesa (1-3), dok je Eibar kod kuće slavio protiv Espanyola s 3-1. Las Palmas je pobijedio Betis sa 1:0. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije