Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DINAMOV BISER

'Uz treninge radim na sebi još minimalno nekoliko sati na dan'

Adrian Šemper
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
18.12.2015.
u 21:00

Adrian Šemper još je jedan u nizu talentiranih mladaca iz generacije 1998. godišta, ali i vratar koji je spreman za velike stvari.

Zoran Mamić nedavno je u seniorsku momčad pogurao tri mlada modra aduta Josipa Brekala, Nikolu Moru i Adriana Šempera. Prva se dvojica već ove subote protiv zaprešićkog Intera mogu nadati određenoj minutaži, dok će Adrian Šemper ipak još malo pričekati. Vratare nije lako mijenjati, pa niti kada vam u omladinskom pogonu raste "svjetsko čudo"...

Adrian Šemper još je jedan u nizu talentiranih mladaca iz generacije 1998. godišta, ali i vratar koji je spreman za velike stvari. Po mnogočemu puno zreliji od svojih vršnjaka, čak i spremniji za najvišu nogometnu razinu. To je nedavno i pokazao na Svjetskom prvenstvu do 17 godina u Čileu. Gdje je bio jedan od najboljih vratara turnira!

Koliko dnevno vremena provodite na treninzima? Proučavate li i sami velike vratare, svoje idole?

- Ovisi o puno toga. Koji je dio sezone, jesmo li na pripremama ili ne, koliko je vremena do utakmice, je li reprezentativna pauza. sve to ovisi o puno detalja, ali potpuno sam posvećen nogometu. U svakom slučaju to je minimalno nekoliko sati na dan - rekao je za Goal.com.

Tko vam je vratarski idol? Zbog čega?

- Po meni je najbolji vratar na svijetu Manuel Neuer. Mislim da ima apsolutno sve; od svih mogućih vratarskih kvaliteta do igranja 'zadnjega' kada izlazi s gola ili kada mu suigrači mirno vraćaju loptu. Najkompletniji je vratar današnjice i svakako golman od kojega se može puno naučiti.

>> Kompletan razgovor pogledajte na Goal.com

>> Najdraža knjiga koju sam pročitao mi je ona o Novaku Đokoviću

Komentara 2

Avatar bambus
bambus
01:49 19.12.2015.

Uz treninge radim na sebi još minimalno nekoliko sati na dan'....................minimalno nekoliko sati ...?????....

Avatar bambus
bambus
01:56 19.12.2015.

......Adriane......kad te dođe neko nešto iz večernjeg pitat.....bilo što......odhebi ih......no komentarisat se i raspravljat......jednostavno miki maus odjebaus....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije