Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MANCHESTER CITY

Adebayor: Tevez će početi zabijati

Carlos Tevez
AFP
23.11.2009.
u 20:38

Velika je priča bio prelazak Carlosa Teveza iz Manchester Uniteda u redove gradskog rivala Cityja prošlo ljeto. No, argentinski napadač se dosad nije pokazao previše učinkovitim.

Zabio je tek dva puta u Premier ligi, oba puta protiv West Hama, te isto toliko u Liga kupu. No, njegov partner iz napada Cityja, Emmanuel Adebayor, tvrdi da to nije nimalo zabrinjavajuće.

- Svi znamo koliko je dobar Carlos. On je stopostotni profesionalac, bori se u obrani, zadržava loptu i olakšava posao meni - izjavio je Togoanac za Sky Sports.

- Ljudi se možda pitaju zašto nije zabio više golova, ali on je jedan od najboljih igrača u polju. Ima veliku želju, a znamo koliko je talentiran. Treba mu samo malo više samopouzdanja i počet će zabijati golove.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije