Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON TEŠKOG PORAZA

Aco Petrović traži odlazak Rađe i Kukoča! Najlakše bi sada bilo masakrirati mrtvaca

Stara Novalja: Košarkaški trener Aleksandar Petrović
Sime Zelic/PIXSELL
01.07.2022.
u 10:03

"Dovesti po hitnoj proceduri stranca na poziciji playa, ukinuti Stručni savjet te sve ovlasti prebaciti na UO i predsjednika Saveza i nanovo reorganizirati PH na adekvatan način. Ovako dalje ne ide", napisao je Petrović.

Poraz hrvatske košarkaške reprezentacije u Ljubljani protiv Slovenije (97:69) je prouzročio mnoge glasne negativne reakcije hrvatske sportske javnosti, jer gubila je Hrvatska velikim razlikama u recentnim godinama, ali nikad s ovom, gotovo pa najjačom postavom u kojoj su igrali i svi NBA igrači.

Sada u pet utakmica kvalifikacija za SP Hrvatska ima samo jednu pobjedu i plasman na Svjetsko prvenstvo ne ovisi samo o nama. Tom situacijom nije zadovoljan bivši izbornik Aleksandar "Aco" Petrović koji je poraz komentirao na svojem Twitter profilu.

20.06.2022., Zagreb - U prostorija KK Cibona odrzana konferencija za medije na kojoj je predstavljena akcija Za spas Cibone. Bivsi trener Aleksandar Aco Petrovic. Photo: Robert Anic/PIXSELL
Foto: Robert Anic/PIXSELL

Nakon što je počeo iznimno aktivno sudjelovati u spasu Cibone, počeo je biti aktivniji i na društvenim mrežama, pa je tako sada rekao pokoju i o reprezentaciji.

"Najlakše bi sada bilo masakrirati mrtvaca", započeo je Aleksanar Petrović, a zatim naveo što to treba napraviti kako bi se hrvatska košarka dovela u koliko-toliko stabilno stanje.

"Dovesti po hitnoj proceduri stranca na poziciji playa, ukinuti Stručni savjet te sve ovlasti prebaciti na UO i predsjednika Saveza i nanovo reorganizirati PH na adekvatan način. Ovako dalje ne ide", napisao je Petrović.

 

 

Stručni savjet HKS-a za mušku košarku o kojem Petrović priča čine Dino Rađa, Toni Kukoč, Damir Knjaz, Aramis Naglić, Matej Mamić, Vladimir Anzulović, Ivan Velić i Branimir Longin.

Dobro je poznato da je Dino Rađa izjavio kako Hrvatska nema namjeru dovoditi bilo kakvog stranca kako bi se roster poboljšao, što je također prouzročilo lavine različitih reakcija. Neki su se složili s Rađom, a ostali, poput Petrovića, tome se strogo protive.

Komentara 31

LL
lijepa_li si
10:15 01.07.2022.

u stručnom savjetu, nedostaje još samo viktorija!

MA
MarioG
10:49 01.07.2022.

Hrvati su poznati da imaju mišljenje za svaki problem koje niti jednom nije riješilo stvar. Utakmice se gube i to je normalna stvar. Ali uzrok tome je nastao prije 20 godina kada su pokopali HR košarkašku ligu i bacili svee karte na regionalnu ligu u kojoj su ispušili. Istu stvar su htjeli napraviti HNLu ali su se oduprli. I sad vidimo gdje nam je nogomet a gdje košarka.

IB
iban5335
10:42 01.07.2022.

Mislim da je vrijeme da Rađa & Co ode... Rezultati su im nikakvi... Svakako treba dovesti odličnog playa...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije