Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlazi iz Litve

Aco Petrović dobio otkaz u Lietuvos Rytasu

Aco Petrović
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
31.03.2014.
u 20:38

Podsjetimo, Aco je u Litvu otišao u prosincu, ali nakon samo tri i pol mjeseca postao je bivši...

Nakon što je u finalu Litavskog kupa njegov Lietuvos Rytas izgubio od Prienaija, litavski klub otpustio je svog hrvatskog trenera Aleksandra Petrovića. Acu će naslijediti Grk Ilias Zouros, a u klupskom priopćenju kaže se da je Petrović momčadi donio nekoliko pozitivnih stvari, ali da rezultati nisu bili adekvatni.

S obzirom na to da su u tom klubu vrlo brzi na okidaču, bilo je jasno da je Aci trenerska klupa u Vilniusu postala skliska već kada ga je Crvena zvezda izbacila iz Eurokupa. Ipak, da je osvojio Litavski kup, vjerojatno bi dočekao kraj sezone u Litvi.

Podsjetimo, Aco je u Litvu otišao u prosincu, ali nakon samo tri i pol mjeseca postao je bivši...

Komentara 1

Avatar comandante
comandante
08:56 01.04.2014.

Pa ovo je manje iznenadjenje od onoga da je uopće dobio posao tamo....klaun bio, klaun ostao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije