Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROSLAVA NASLOVA

Abidal na rukama suigrača, a Messi će ''sve reći na Wembleyju''

Barcelona proslava (1)
Foto: Pixsell
1/3
14.05.2011.
u 16:57

- Barcelona je najbolji klub na svijetu. Vidimo se ponovno na istom mjestu kada donesemo pehar Lige prvaka - kazao je Xavi.

– Hvala na potpori tijekom sezone, ali mi imamo još jedan zadatak. Ne sumnjam da ćemo 28. svibnja ponovno slaviti naslov europskog prvaka – rekao je kapetan španjolskog prvaka Carles Puyol na Nou Campu, gdje je Barcelona u petak proslavila treći naslov zaredom, 21. ukupno.

A slavlje je počelo još prije na ulicama Barcelone, kojima su se igrači provozali u otvorenom autobusu dok ih je pozdravljalo više od 350.000 navijača. Barcini su igrači razvili transparent “Lorca u našem srcu”, kao podršku građanima Lorce nakon nedavnog potresa. Nakon što su se sat-dva vozili ulicama Barcelone, fešta je nastavljena na njihovu stadionu. Najbolji igrač svijeta Lionel Messi zakazao je novi sastanak s navijačima na Nou Campu kada Barcelona osvoji naslov europskog prvaka u susretu protiv Manchester Uniteda.

– Sve što imam reći pokazat ću na terenu 28. svibnja na Wembleyju – kazao je Messi, koji je dosad zabio 31 gol u prvenstvu, a 11 u Ligi prvaka. Argentinac je ukupno ove sezone zabio 52 pogotka.

Barcelona je dva kola prije kraja prvenstva po peti put u posljednjih sedam sezona osvojila naslov španjolskog prvaka. (dh/VLM)

Komentara 1

ZM
zmaj5
19:16 14.05.2011.

Tako se slavi u nogometu,na ulicama i stadionu sa navijačima. Tako radi svaki normalan klub,osim onog iz Maksimirske 128. Oni slave dostojanstveno u kazalištu sa 300 odabranih.Pljuc

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije