Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novak zakasnio

A gdje su svi? Đoković se izgubio, došao je na krive terene u Berlinu!

Novak Đoković
Reuters/PIXSELL
23.04.2016.
u 10:31

Prvi tenisač svijeta priprema se za Masters u Madridu, ali sve je najviše usmjereno prema Roland Garrosu, jedinom Grand Slam turniru kojeg nije osvojio.

Novak Đoković u ponedjeljak je u Berlinu dobio nagradu Laureus za najboljeg sportaša svijeta, a nakon toga odlučio je ostati u glavnom gradu Njermačke i trenirati za nadolazeće izazove. No, našao se u prilično neugodnoj situaciji jer se pogubio!

Naime, trener Boris Becker rezervirao mu je terene za trening, ali prvi igrač svijeta zabunom je otišao na terene u drugom dijelu grada.

"Uspio sam pomiješati dva najveća teniska kluba u Berlinu pa se nisam na vrijeme pojavio na terenima koje mi je Boris rezervirao. Srećom, trenirao sam na oba terena, a momci su bili toliko ljubazni da su mi ponudili i prijevoz. Hvala vam", napisao je Đoković na Facebooku.

Prvi tenisač svijeta priprema se za Masters u Madridu, ali sve je najviše usmjereno prema Roland Garrosu, jedinom Grand Slam turniru kojeg nije osvojio.

Komentara 8

KR
kruti
12:44 23.04.2016.

koga briga

DU
Deleted user
14:32 23.04.2016.

Uuu, koja "vest"?

PE
peugeot
16:35 23.04.2016.

Djokovic : "Nikola Tesla" tenisa! Veliki i fantasticno vaspitani gospodin! Kao i Tesla, svijetla obraz napacenom i brdovitom Balkanu (Slovenija - "balkanci sa sjevera"), Hrvatska, BiH, Srbija, Crna Gora, Makedonija, Rumunija, Bugarska i Grcka. Sve su to drzave sa stopostotnim "balkanskim mentalitetom". Grcka je najgostoprimljivija, a ljudi najljubazniji. Kod nasih razlika je jedino da li ti ponude kavu, kafu ili ka(h)vu. Roland Garros? Bice to bas kao u legendarnom filmu kaubojcu "Obracun kod OK Koral".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije