Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čuda ne postoje

C. Ronaldo: Portugal je jedna prosječna, limitirana momčad

Portugal
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
23.06.2014.
u 12:33

- Ma ne želim pričati o tome, nisu moji problemi najveći. Ovdje sam, borim se i trudim se dati najbolje od sebe

Portugal se noćas pogotkom Varele u 95. minuti spasio od ispadanja već nakon drugog kola. No, i ovako je u lošoj situaciji, remi Njemačke i SAD-a u posljednjem kolu izbacio bi ih s Mundijala, bez obzira na ishod njihove utakmice s Ganom. Cristiano Ronaldo tvrdi da je znao da će sve ovako ispasti...

- Čuda ne postoje, mi smo znali da imamo tešku skupinu i da ćemo igrati s reprezentacijama koje su čak i bolje od nas. Treba znati gdje ti je mjesto, trebaš znati koliko možeš. Nikad nisam rekao da ćemo osvojiti SP jer sam znao da mi to ne možemo, rekao je Ronaldo pa nastavio:

- Mi smo jedna prosječna momčad koja nije u formi. Nikad nas nisam smatrao nekom top reprezentacijom. Limitirani smo i ne znam kako bismo se mogli nositi s tako jakim reprezentacijama.

Ronaldo ima problema na ovom Mundijalu, muku muči s ozljedom.

- Ma ne želim pričati o tome, nisu moji problemi najveći. Ovdje sam, borim se i trudim se dati najbolje od sebe, zaključio je Portugalac.

>>Portugal se spasio u posljednjim sekundama, Amerikanci mogu žaliti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije