Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON PORAZA

Eduardo: Tužan sam, ali i malo sretan. Ipak sam ja Brazilac

Eduardo da Silva
Sanjin Strukic/Pixsell
14.06.2014.
u 15:40

- Tužan sam jer smo izgubili, ali sam i malo sretan jer je Brazil pobijedio. Ipak sam ja Brazilac - rekao je Eduardo koji je uoči susreta najavio da će pjevati obje himne.

Eduardu da Silvi sigurno nije bilo drago što nije zaigrao protiv Brazila. Niko Kovač se domaćina SP-a odlučio napasti s Olićem i Jelavićem, a kasnije je u igru ušao Rebić, dok je Dudu ostao na klupi. Nakon susreta je brazilskim novinarima ispričao kako se osjeća.

- Tužan sam jer smo izgubili, ali sam i malo sretan jer je Brazil pobijedio. Ipak sam ja Brazilac - rekao je Eduardo koji je uoči susreta najavio da će pjevati obje himne.

Eduardo je istaknuo da nije lako igrati protiv Brazila na njegovom terenu.

- Neymar je trebao dobiti crveni karton kad je laktom udario Modrića, a dobili su i jedanaesterac na poklon.

Brazilski mediji pišu da bi Eduardo karijeru mogao nastaviti u Flamengu. Navodno se Dudu nakon utakmice s Brazilom našao sa sportskim direktorom kluba Felipeom Ximenesom. Hrvatski Brazilac se uskoro mora odlučiti gdje će nastaviti karijeru jer mu ugovor sa Šahtarom istječe krajem lipnja.

>> Brazilci u Zagrebu: Dudu je naš prijatelj, šteta što nam nije zabio

>> Hrvatski Brazilac Eduardo nakon utakmice čvrsto zagrlio majku!

Komentara 29

IV
ivo33hzhb
16:10 14.06.2014.

Tko svoje nevoli nemože voliti ni tuđe, svaka čast na iskrenosti Dudu

EV
ebes vl i njegove admine
15:59 14.06.2014.

pa dobro je dudu i reka. vidija san ga s tribine kad je kamera na stadionu uvatila di na mistu zatvorenih ociju u sebi piva brazilsku himnu, dok je cili stadion piva tu istu himnu. naravno, covik ce uvik ostat brazilac, a mi cemo ga i daje volit za ono sto je da hrvatskoj koliko je moga. ne triba mu nista zamirit. vai dudu, tenta pra croacia jogar bonito mais uma vez seu craque carioca.

UN
U načelu
16:16 14.06.2014.

Dudu mi tebe u svakom slucaju VOLIMO!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije