Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON PORAZA
Povratak na članak

Eduardo: Tužan sam, ali i malo sretan. Ipak sam ja Brazilac

- Tužan sam jer smo izgubili, ali sam i malo sretan jer je Brazil pobijedio. Ipak sam ja Brazilac - rekao je Eduardo koji je uoči susreta najavio da će pjevati obje himne.

Komentari 29

IV
ivo33hzhb
16:10 14.06.2014.

Tko svoje nevoli nemože voliti ni tuđe, svaka čast na iskrenosti Dudu

VL
EV
ebes vl i njegove admine
15:59 14.06.2014.

pa dobro je dudu i reka. vidija san ga s tribine kad je kamera na stadionu uvatila di na mistu zatvorenih ociju u sebi piva brazilsku himnu, dok je cili stadion piva tu istu himnu. naravno, covik ce uvik ostat brazilac, a mi cemo ga i daje volit za ono sto je da hrvatskoj koliko je moga. ne triba mu nista zamirit. vai dudu, tenta pra croacia jogar bonito mais uma vez seu craque carioca.

VL
UN
U načelu
16:16 14.06.2014.

Dudu mi tebe u svakom slucaju VOLIMO!!

VL
IS
Iskra1
16:29 14.06.2014.

Eduardo krivi odgovor! ........................................................ Razumijem sto si htio reci, jer tako se mi svi koji zivimo van HR osjecamo kad igra Hrvatska protiv zemlje u kojoj zivimo.............................. Pravi odgovor..................................................................... Trebao bi biti sretan ako Brail pobijedi 'fer i skver'.................... Mi Mi svi ocekujemo da Hrvatska pobjeduje svojom kompetencijom i eticnom igrom da bi se mogli posnositi!

VL
Avatar poglavito
poglavito
20:32 14.06.2014.

Čovjek je samo iskren i sa tim moraju živit mnogi nacionalni timovi , ja osobno mislim da Hrvatskoj to netreba ,...... treba da igra onaj koji se bezuvjetno doživljava kao Hrvat a od 8 do 10 mil Hrvata u domovini i u svijetu moguće je naći 30tak momaka spremnih dati sve od sebe

VL
BA
Bananaman
20:35 14.06.2014.

Ne moze NIKAD netko tko nije hrvatskih korijena toliko voliti hrvatsku koliko netko tko je !!! svaka cast Niki da ga nije stavio protiv brazila ,jer dudu to ne bi odigrao profesionalno srce je srce !! A I njegova mama je izjavila da je on hrvat zbog posla sto je istina !!! Nemam nista protiv Eduarda I zelim mu sve najbolje ali on je brazilac koji svim srcem navija za svoju rodnu grudu !!!!sto je I logicno !

VL
RI
Ringo
16:01 14.06.2014.

Nije lako igrati protiv svojih. Može biti zahvalan Kovaču što ga nije stavio. Ima još utakmica.

VL
EB
eustahije_brzić
17:22 14.06.2014.

Ovo samo govori da je Kovač donio ispravnu odluku da nije stavio Samira i Eduarda u sastav protiv Brazila

VL
Avatar Trpimir
Trpimir
23:43 14.06.2014.

Ovako: da je ovako pricao prije!! utakmice da je on ipak Brazilac i da bi bio sretan da Brazil pobijedi onda bi se moglo reci ovo sve sto vi koji ga "branite" govorite i objektivno bi to bilo sasvim ok i posteno! Ali protiv tekme se pravio velika Hrvatina, govorio da bi slavio da zabije Seleçau, "navijao" za nase, a nakon tekme drugacije pjeva i pokazuje pravo lice! To je fuuuj! Evo, sad vidim da je njegova mama rekla istinu! Ne trebaju nam vatreni koji ma je posao folirati da su "vatreni". S ovime je dudu okazao da je isti kao i cijelo njegovo brazilsko pleme i ne zasluzuje igrati za svetu sahovnicu. Srami se Dudu nezahvani falsni prijetvorni braziljero, da, krv nije voda..

VL
Avatar Uzoran Haški Robijaš
Uzoran Haški Robijaš
19:22 14.06.2014.

Pa kako da Eduardo kao pravi braziljero bude nesretan kada kao svoj na svome uz tuđe uživo prati da njegova domača repka pobjeđuje, ljudi se vesele i pravda stiže.

VL
Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
23:49 14.06.2014.

Jasno mi je da volio Brazil, ali kako posteni Brazilac moze biti sretan zbog onako ukradene utakmice.

VL
Avatar reference
reference
19:05 14.06.2014.

on to meni nekako puno istice zadnje vrijeme da je brailac. da sam ja kovac ne bi on meni zaigrao jedne minute, pa budi ti brazilac svojoj mami

VL
Avatar niko_svetinja
niko_svetinja
19:35 14.06.2014.

I jos nesto, to nas Niko vrlo dobro zna, ali mozda nam mogu pomoci u utakmicama protiv drugih, mada ne vjerujem da ce i igrati izuzev ako se netko, ne daj Boze povrijedi, pa da moraju uci.

VL
Avatar mohito
mohito
17:07 14.06.2014.

dudu je itekako zaduzio hrvatsku reprezentaciju, dao toliko vaznih golova zahvaljujuci kojima smo dobivali kljucne tekme tak da njegov odnos prema hrvatskoj i nasoj repki uopce nije nikad bil upitan - naravno da mu je srce u rodnoj zemlji, ko mu to moze zamjerit…uz to, daleko je bolji napadac od onog panja jelavica (zapravo i zelenika je bolji napadac od jelavica) i nije mi jasno zakaj ga je kovac zacementiral na klupu - ak je njega i sammira vodil samo ko egzoticne dekoracije, onda ih nije ni trebal vodit ( npr. kad je vec mijenjal kovacica s brozovicem i onda na opce cudjenje ostavil raketu na defanzivi a brozovica gurnul da bude kreativac (?!), onda je bolje da je stavil sammira a ne brozovica - najidealnije bi bilo da je uvel vukojevica i raketu gurnul u ofanzivu gdje je odigral najbolju sezonu u karijeri...) - nadam se samo da ce dudu dobit priliku da i zaigra na ovom prvenstvu a ne samo da bude reklama nasoj repki u brazilzkim medijima - sad se vraca mandja, on je prvi napadac i to je ok, ali kovacu ce ona panjina jelavic koja nicim ne zasluzuje niti poziv a kamoli mjesto startera bit uvijek druga opcija, tak da je pitanje dal ce dudu uopce dobit koju minutu…veli moj frend:..ali jelavic je skrenul loptu kod naseg gola - istina, medjutim dudu bi to zakucal u raslje a ne nespretno lamatal s nogama pa ak se slucajno nekaj odbije prema golu…nadam se da ce se kovac opametit na vrijeme...

VL
Avatar niko_svetinja
niko_svetinja
19:32 14.06.2014.

Ma sto mu se ima zamjeriti, evo ja sam i Americki drzavljanin ali kada igra Hrvatska sav se tresem, a kada igra Amerika svejedno mi je. Kada bi me stavili da igram protiv Hrvatske ili bih odbio ili bi autogoll zabio. To je fenomen imigracije ma tko da je Hrvat Njemac ili Brazilac.

VL
MA
manjabegic
16:59 14.06.2014.

znamo da je tako al ne moras to govorit na glas...

VL
A4
alfa 4c
16:49 14.06.2014.

Sretan si???Onda nemas kaj tu medju nasima raditi...

VL
GI
gii
22:32 14.06.2014.

Eduardo svaka ti čast, pošten si i dragi momak. Naravno da voliš tvoju lijepu Zemlju, a isto tako voliš i našu Hrvatsku. Što se nas tiče, veči si ti Hrvat od mnogih rođenih ovdje.. i ostat češ uvijek u našim srcima! Obrigado e boa sorte querido amigo nosso.

VL
BO
bosutska
18:16 14.06.2014.

Jedina zamjerka Kovacu trebao je dati sansu barem jednom Brazilcu

VL
DU
Deleted user
16:16 14.06.2014.

diktature. Kovac ce dobiti ono sto je zasluzio a to je da se zakitio tudjim svijecem , niucem nije ucestovao u kvalikaciji Hrvatske za Brazil , dosao je kada je sve bilo gotovo , protiv Irland su igraci dobili utakmicu a ne on . Nek i dalje gura svoje prijatelje , provo letva od Jelavica , pa onda Pranjica kojeg neznam kojim cudom je iskopao, i sada Brozovica jer naredba je pala . Dokle ce Hrvati da lazu same sebe ; u konkretnom slucaju kako se moze dobiti utakmica kad igrate sa dva igraca manje , letva Jelavic , a duga usporena letva Pletikosa i ako tome dodamo da ni srece preko suca imali , onda bolje da taj Kinez sa svojim bratom igra na male golove ...

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.