Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVAĐA U PROMETU

Zvijezdi meksičkih sapunica prijeti zatvor nakon što je nehotice ubio čovjeka

Pablo Lyle
Foto: Instagram
1/3
10.04.2019.
u 21:55

Lyle je bio suvozač u automobilu kojeg je vozio njegov šogor, a s njima je bio i Pablom sin Mauro. Sigurnosne kamere snimile su kako im je na semaforu prišao 62-godišnji Juan Ricardo Hernandez, koji je vozio na motoru iza njih.

Zvijezdi meskičkih sapunica Pablu Lyleu prijeti zatvor nakon što je tijekom svađe u prometu u Miamiju udario čovjeka koji je od ozljeda preminuo nakon 4 dana. 

Lyle je bio suvozač u automobilu kojeg je vozio njegov šogor, a s njima je bio i Pablom sin Mauro. Sigurnosne kamere snimile su kako im je na semaforu prišao 62-godišnji Juan Ricardo Hernandez, koji je vozio na motoru iza njih. Počeo je agresivno lupati po njihovom automobilu, a zatim je napao i Pablovog šogora jer mu je oduzeo prednost. Glumac je tada istrčao iz automobila, nokautirao Hernandeza i odvezao se sa šogorom. Policiji se predao nekoliko sati nakon nesreće, a Hernandez je preminuo od posljedica slomljene lubanje i unutarnjeg krvarenja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Love being home!

A post shared by Pablo Lyle (@pablolyle) on

Lyle je najprije optužen za nanošenje teških tjelesnih ozljeda, a nakon što je Hernandez preminuo, podignuta je i optužnica za ubojstvo.

Lyleovi odvjetnici tvrde da je glumac samo pokušao zaštiti obitelj, piše nypost. 

- On je miroljubiv čovjek koji je napadnut bez povoda i upozorenja. Radilo se o samoobrani - izjavio je jedan od njegovih odvjetnika. 
Inače 32-godišnji Lyle meksički je glumac koji se na malim ekranima prvi put pojavio 2009. u telenoveli  Verano de Amor. Najpoznatija mu je uloga u seriji Mi adorable maldición iz 2017. godine. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije