Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miguel Ángel Silvestre

Španjolski zavodnik i glumac: Muškarci mirišu drugačije od žena

Foto: Beta cinema, Netflix
1/3
31.03.2018.
u 08:14

Zvijezda španjolske uspješnice "Velvet", koja se svako poslijepodne prikazuje na RTL-u, uspješno je izgradio svjetsku karijeru ulogama u serijama "Narcos" i "Sense8".

Trebao sam zapravo postati uspješan tenisač, no zbog ozljede na turniru u Mađarskoj morao sam se zauvijek oprostiti od najdražeg sporta. Gluma je u moj život ušla potpuno slučajno, izjavio je Španjolac Miguel Ángel Silvestre, kojeg trenutačno gledamo u seriji “Velvet” na RTL-u.

Ovaj uskoro 36-godišnji glumac karijeru je počeo prije šesnaest godina u kazalištu glumeći u predstavama španjolskih redatelja, a široj je publici prepoznatljiv upravo po ulozi Alberta u “Velvetu”, kao i ulogama u Netflixovim hit serijama “Narcos” i “Sense8”. U potonjoj je glumio homoseksualca.

“Takve je teme teško ispričati, ali vrlo lako shvatiti i gledati. Neizmjerno mi je drago što sam bio dio tog projekta jer smatram da se iza te serije krije divna poruka”, priznaje glumac kojega je časopis People prije dvije godine uvrstio na sam vrh najplaćenijih glumaca na svijetu.

Iako je u početku razmišljao hoće li nastaviti sa snimanjem četvrte sezone “Velveta”, kaže da nije mogao odoljeti ekipi na setu.

“Mnogo je truda uloženo u seriju pa bi bila velika šteta da se nisam pridružio ekipi u četvrtoj sezoni. Scenarij je bio više nego dobar, a i razvoj likova iznimno mi se svidio”, tvrdi Miguel te dodaje da mu nije problem igrati ljubavne scene s velikom prijateljicom i kolegicom Paulom Echevarrijom, kao ni s kolegom Alfonsom Herrerom, koji je glumio njegova dečka u “Sense8”.

“S oboje sam se ljubio s lakoćom. Divni su, samo različito mirišu”, priznaje miljenik žena. 

Iza glumca dvije su propale trogodišnje veze, s glumicom Blancom Suárez te s Amaiaom Salamanca. Glumac je nedavno snimljen sa zagonetnom brinetom Taniom, no nikada nije potvrdio da su u vezi.

“Nemam potrebu komentirati privatni život, ali volim se poslužiti riječima Frederica Garcije Lorce - kad u ljubavi pronađeš sve ono dobro, nitko ti je ne može oduzeti”, tajanstveno objašnjava. Glumac zaradu ulaže u dionice, ima nekoliko nekretnina diljem svijeta, a unosne honorare dobiva i na temelju izgleda koji itekako zna unovčiti.

“Zaštitno sam lice dizajnerske kuće s kozmetikom i odjećom. Takve kampanje snimam s užitkom ne samo zbog zarade nego i zbog dobrih fotografija”, priznaje španjolska zvijezda koja posjeduje i nekoliko restorana u kojima voli kuhati kad mu poslovne obveze dopuste.

“Uživam u hrani i kuhanju, to me opušta. Smatram se prosječnim kuharom. Više to radim iz užitka, no dosta sam naučio od chefova u svojim restoranima”, zaključuje.

1/16

 

Komentara 1

BL
blizak
11:30 31.03.2018.

Fuj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije