Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraj za Meštra

Zvijezde pjevaju: Ispali Davor Meštrović i Žanamari Lalić

Zvijezde pjevaju
Foto: HTV
1/8
27.03.2010.
u 22:33

- Jasno mi je da nisam pjevao najbolje, ovo mi je bilo sjajno iskustvo. Nije mi žao što sam ovdje, ali mi je žao što sam ispao - ispričao je Meštar

Davor Meštrović ipak nije krenuo stopama kolegice Katje Kušec koja se unatoč lošim kritikama žirija probila gotovo do same završnice HTV-ova showa. Izvedbom skladbe “Mi plešemo” Prljavog kazališta Meštar i Žanamari Lalić završili su sinoć natjecanje u četvrtoj sezoni “Zvijezde pjevaju”.

– Jasno mi je da nisam pjevao najbolje, ali ovo mi je bilo sjajno iskustvo. Nije mi žao što sam ovdje, žao mi je što sam ispao – kazao je Meštar koji je sve nasmijao kad je Dušku Ćurliću, koji je njega i Žanamari pozvao da uzmu mikrofone i još jednom odrade svoj nastup, kratko dobacio: “Zar opet moramo pjevati?”

Bez obzira na to što su Meštar i Žanamari solidno odradili svoju dionicu i ovo im je bio najbolji nastup, dalje ipak nisu mogli. Hus je opet poprijeko gledao Meštra, “ljubav” koja traje od prve emisije ponovno je bila na djelu, no žiri je bio jednoglasan – svi su podijelili šestice, ali ovaj put nisu ih spasili gledatelji telefonskim glasovima.

Treću emisiju otvorili su Viktor Drago i Natali Dizdar nezaboravnom temom iz kultnog filma braće Coen “O Brother Where Art Thou” koju u originalu izvodi George Clooney.

Nakon solidne izvedbe na meti žirija našao se Viktor Drago, i to ne toliko zbog pjevanja koliko zbog kaubojskog izgleda. Husu se nisu svidjele čizme, ali mu je Barbara Kolar brzo replicirala: “Bolje se ti drži glazbe, Hus.”  

Vrlo dobar nastup imali su i Mare Milin i Đani Stipaničev te su dobili najviše ocjene žirija, a svojom živahnom izvedbom punom rokerskog duha oduševili su i radijska voditeljica Tamara Loos i Marko Tolja koji su izveli legendarni klasik Janis Joplin “Piece of My Heart”. 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
06:39 28.03.2010.

Drago mi je sto nisam bio u prilici cuti to pjevanje.

OV
over
13:20 28.03.2010.

odlicno.. jedna tortura je otpala... no o tome sam vec sve pisao... nego ipak imam osjecaj da se ziri ponekad \"nabacuje\" sa ocjenama (iako ostaje uvijek upitno sto oni na svom mjestu doista cuju)... koliko kuzim ocjene su 1-10 tako je po mome mestrovicevo pjevanje prve emisije za cistu 1, purple rain za 2, a \"mi plesemo\" recimo za 4... a nadalje imam osjecaj da se neke parove konstatnto potcjenjuje (recimo tamaru i tolju koji jos od prve emisije pjevaju bez ikakvih falseva ili u prosloj emisiji guliana) - to se naravno odnosi na neke clanove zirija - nejasna mi je i niska ocjena mirkoviceve pjesme pseto - obradjena je u country verziji, a uostalom netko te pjesme i mora odobriti da budu izvedene.. mozda se ziriju nije dopalo sto je tekst pjesme napravio bora djordjevic i to negdje 1980 (a ne 1985 kako rece mirkovic)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije