Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BROJNE ČESTITKE

Zvijezda za kojom su uzdisali muškarci u cijeloj bivšoj Jugoslaviji danas slavi 63. rođendan

Denis & Denis
Foto: Instagram
1/7
29.05.2021.
u 19:51

Pjevačica danas slavi 63. rođendan, a pratitelji na društvenim mrežama joj upućuju brojne čestitke. Inače, Marina je do prije tri godine živjela u Novom Sadu, a onda se vratila u rodnu Rijeku, kako bi skrbila o bolesnom ocu.

Marina Perazić prije skoro 40 godina kao pjevačica grupe Denis & Denis bila je najveći seks simbol bivše države. Hitovi "Program tvog kompjutera" i "Soba 23" i danas se rado slušaju, a Marinin seksepil i danas je pojam mnogim glazbenicima. Kasnije je pokušala i sa samostalnom pjevačkom karijerom, a posljednjih godina smo je često viđali i u reality showovima u regiji.

Pjevačica danas slavi 63. rođendan, a pratitelji na društvenim mrežama joj upućuju brojne čestitke. Inače, Marina je do prije tri godine živjela u Novom Sadu, a onda se vratila u rodnu Rijeku, kako bi skrbila o bolesnom ocu.

Čak je tri puta morala sudjelovati u reality showu "Farma", jednom u hrvatskoj i dva puta u srpskoj verziji, kako bi se izvukla iz financijskih problema. 

- U jednom sam trenutku zapostavila karijeru jer sam se posvetila djeci i taj mi je novac pomogao riješiti mnoge egzistencijalne stvari. Bila sam izuzetno dobro plaćena, tisuću i pol eura tjedno, kazala je prije dvije godine za Slobodnu Dalmaciju. 

U vezi s Ivanom Feceom Firčijem, bubnjarem benda EKV, dobila je 29-godišnju kćer Miju i 26-godišnju Lunu koje je rodila u New Yorku, gdje je pobjegla kad je slava postala preveliki teret.

VIDEO: Oliver Mlakar o Večernjakovoj ruži: Ružu za životno djelo neću niakda zaboraviti 

 

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar B.Geserit
B.Geserit
19:59 29.05.2021.

U kojem "rejalitiju" je sad? Jednostavno blesava žena bez dostojanstva.

KU
kuramela
20:24 29.05.2021.

Ja nikad nisam uzdisao ni za jednom ženom,uzdišu oni koji su nesposobni.

Avatar sluganski_svakidan
sluganski_svakidan
20:23 29.05.2021.

Ni dana bez neke jugo teme. Ko neki službeni glasnik propale diktatorske države.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije