Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Edith González

Zvijezda omiljenih sapunica nakon teške bolesti preminula u 54. godini

Foto: Profimedia
1/6
13.06.2019.
u 19:26

Popularna glumica nažalost nije uspjela dobiti bitku s rakom jajnika koji joj je dijagnosticiran prije tri godine. Glumica Leticia Calderon, poznata po ulozi Esmeralde na svom Twitteru je potvrdila kako je njena kolegica preminula.

Meksička glumica Edith González poznata po brojnim ulogama u sapunicama, među kojima je i kod nas gledana 'Divlje srce', preminula je u 54. godini.

Popularna glumica nažalost nije uspjela dobiti bitku s rakom jajnika koji joj je dijagnosticiran prije tri godine. Glumica Leticia Calderon, poznata po ulozi Esmeralde na svom Twitteru je potvrdila kako je njena kolegica preminula.

Edith smo gledali i u sapunicama 'I bogati plaču' i 'Salome', a da će biti glumica znala je još od malena i njen talent za snalaženje pred kamerama primijećen je još kad je imala pet godina. Imala je samo 15 godina kad je dobila ulogu u sapunici 'I bogati plaču'.

I njen ljubavni život u jednom trenutku je bio nalik onima iz sapunica iz veze s oženjenim senatorom Santiagom Creelom 2004. godine dobila je kći Constanzu koju je Santiago priznao tek četiri godine nakon rođenja.

Glumica je 2010. Godine ostala drugi put trudna i tada je bila u vezi s Lorenzom Lazom Margainom. Par je planirao vjenčanje, ali nažalost nekoliko tjedana pred vjenčanje Edith je imala spontani pobačaj i tada je i saznala da ima zdravstvenih problema.

Tijekom cijele bolesti bila je optimistična i nadala se najboljem ishodu i od obožavatelja nikada nije skrivala ništa o svojoj bolesti. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije