Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
težak povratak u školu

Zvijezda Beverly Hillsa očajna je zbog maltretiranja njezine djece: 'Progovorit ću, pojavit ću se tamo'

Foto: PA/Pixsell
1/9
12.09.2022.
u 08:35

Spelling je i ranije govorila o vršnjačkom maltretiranju s kojim se njena 14-godišnja kći Stella suočavala tijekom godina, a sada joj se čini da joj i drugo dijete prolazi kroz istu stvar.

Američka glumica Tori Spelling (49) progovorila je za medije o maltretiranju njezine djece u školi. Naime, nakon povratka u školu, odmah prvi dan jedno od njene djece bilo je maltretirano. 

- Moja su se djeca upravo vratila u školu i baš kada pomislite da je sve prošlo dobro, jedno od moje djece bilo je maltretirano odmah prvoga dana nove školske godine - rekla je za People i dodala da sada rade na jačanju samopouzdanja. 

Inače, glumica je i ranije govorila o vršnjačkom maltretiranju s kojim se njena 14-godišnja kći Stella suočavala tijekom godina, a sada joj se čini da joj i drugo dijete prolazi kroz istu stvar.

- Naša se djeca moraju nositi s mnogo toga. Suočavaju se sa zlostavljanjem od strane svojih vršnjaka, ali suočavaju se i sa zlostavljanjem na društvenim mrežama, pa čak i od strane roditelja. Progovorit ću, bilo koji dan u tjednu, pojavit ću se u školi i reagirati - naglasila je glumica.

Objasnila je da je kroz svoje iskustvo morala izaći iz svoje zone komfora kako bi pomogla svojoj djeci.

- Morate vjerovati sebi kao roditelju jer u životu ste najveći zagovornik svoje djece. I zato učim svoju djecu. Sada sam tu za njih, ali ih želim naučiti da sami sebi budu najbolji zagovornici kada odrastu - objasnila je za magazin.

Glumica dijeli petero djece sa svojim suprugom Deanom McDermottom; Beau (5), Finna (10), Hattie (10), Stellu (14) i Liama (15), a nije otkrila koji dijete joj je sada maltretirano. 

VIDEO>>Od ranih jutarnjih sati ljudi se okupljaju ispred Buckinghamske palače kako bi se oprostili od Kraljice

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije