Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premijera danas

Zrinka Cvitešić o novom uspjehu: Korona nas je dosta zezala u svemu i baš smo se naradili krvavo

Polufinale Emmy u Dubrovniku za kategoriju telenovele
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/8
31.03.2023.
u 19:40

Glumica je nedavno boravila u Londonu i New Yorku gdje je promovirala novu seriju "The Power" koja se temelji na nagrađivanom romanu britanske autorice Naomi Alderman u kojoj Zrinka tumači lik Tatiane Moskalev, bivše prve dame Moldavije

Zrinka Cvitešić u društvu kolege Marinka Leša jučer je dala podršku dizajneru Robertu Severu koji je na modnoj reviji predstavio novu proljetnu kolekciju 'Vere Fabula'. Glumica se nedavno vratila iz New Yorka, a prije toga je bila i u Londonu gdje je s glumačkom ekipom serije "The Power" predstavila ovu seriju. 

- Bilo je jako lijepo, ali jako naporno. Bilo je preko 20 intervjua, ali smo svi bili jako ponosni jer se već 4 godine radi na ovom projektu, ja osobno tri. Korona nas je dosta zezala u svemu tome i baš smo se naradili krvavo, ali sudeći prema prvoj publici u Londonu i New Yorku, prema pressu i reakcijama, izgleda da smo napravili jako dobar posao - rekla je Zrinka za In Magazin nakon revije Roberta Severa.

Serija je od danas dostupna na streaming platformi Amazon Prime, a o ulozi u kojoj se ovaj put našla rekla je: - Ono što je bilo najljepše je to što nikad nisam igrala ulogu koja je toliko daleko od mene, tako da sam baš kopala i trebala sam pronaći nekako tu cestu koja će me dovesti do te uloge i bilo mi je baš jako lijepo na tom putu.  Zrinka je ostvarila i odličan uspjeh na londonskoj kazališnoj sceni i West Endu te je i ranije glumila s poznatim svjetskim zvijezdama poput Woodyja Harrelsona, ali uvijek je ostala prizemljena i slava joj nije udarila u glavu.

- Prvo, tako sam odgojena, drugo, okružena sam ljudima koji su takvi i koji bi me prvi povukli za rukav da počnem letjeti, tako da, valjda je to zahvaljujući drugim ljudima, eto - kaže Zrinka.  Serija 'The Power' temelji se na nagrađivanom romanu britanske autorice Naomi Alderman u kojoj Zrinka tumači lik Tatiane Moskalev, bivše prve dame Moldavije koja ubija svog supruga, preuzima vlast i pretvara državu u matrijarhalno carstvo. 

Zrinka je nakon velikog uspjeha na londonskoj kazališnoj sceni i West Endu, dobila je ulogu i u visokobudžetnom Amazonovom  serijalu u kojem glumi rame uz rame s holivudskim facama poput Johna Leguizame, Eddieja Marsona i Roba Delaneyja. Uz njih u seriji se pojavljuju i slavna Toni Collette te glumice Ria Zmitrowicz i Auliʻi Cravalho. Radnja se vrti oko skupine tinejdžerica koje misteriozno razviju posebnu moć koja im omogućuje da ubijaju ljude strujom. Ubrzo se takva moć pojavi u svakoj ženi na svijetu.Serija se trebala početi snimati još u ožujku 2020. godine, no zbog pandemije koronavirusa snimanje je neko vrijeme bilo odgođeno. Serija se snimala u Vancouveru, u Kanadi.

VIDEO Grupa Detour svirala je u našem studiju i najavila novi album: 'Snimili smo apokaliptične pjesme'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije