Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Beauty predah u Zagrebu

Zrinka Cvitešić: 'I ja sam jedna od onih žena koja nije u potpunosti zadovoljna svojim tijelom'

Zrinka Cvitešić
Foto: Promo
1/5
16.12.2014.
u 15:55

Poznata glumica već godinama brigu o svom licu i tijelu povjerava stručnom osoblju poznatog zagrebačkog kozmetičkog salona De luxe u kojem se i ovih dana prepustila uživanju u svojim omiljenim beauty ritualima.

Nagrađivana glumica Zrinka Cvitešić nedavno je ulice Londona nakratko zamijenila svojim omiljenim Zagrebom. Na oduševljenje kazališne publike odigrala je tri predstave u Hrvatskom narodnom kazalištu, a vrijeme između predstava iskoristila je i za predah i druženje s dragim ljudima prije novih poslovnih izazova koji je ubrzo očekuju na ‘otoku’. Nakon svakodnevnog dinamičnog tempa na West Endu posebnu pozornost posvetila je upravo njezi tijela te dragocjenim trenucima opuštanja.

Poznata glumica već godinama brigu o svom licu i tijelu povjerava stručnom osoblju poznatog zagrebačkog kozmetičkog salona De luxe u kojem se i ovih dana prepustila uživanju u svojim omiljenim beauty ritualima.

Boravak u Zagrebu iskoristila je i da s vlasnicom salona te dugogodišnjom prijateljicom Antonijom Tretinjak već tradicionalno okiti božićno drvce te time simbolično obilježi čak šestu godišnjicu postojanja svoje omiljene beauty oaze.

‘Ne postoji žena na ovom svijetu, ili je ja još nisam upoznala, koja je u potpunosti zadovoljna svojim tijelom. Svaka bi htjela nešto promijeniti, preoblikovati, učvrstiti, izgladiti. I ja sam jedna od tih žena. De Luxe je moja oaza u kojoj se sve to događa. Oaza u kojoj tri žene, sve redom račice, u miru, nasmiješenih lica ispunjavaju moje želje. I to uspješno! Ako bih morala izdvojiti najdraži tretman, ne bih mogla. De Luxe je moja obavezna stanica pri svakom vraćanju u Zagreb. Stanica na kojoj imam sve što želim, na kojoj se opustim, odmorim i na kojoj uvijek iznova zavolim ovaj paket u kojem se nalazim - svoje tijelo' – otkrila je Zrinka.

>>Zrinka Cvitešić: Dugo nisam glumila na hrvatskom jeziku, imam tremu

>>'Kvaliteta života još je uvijek veća u Hrvatskoj nego u inozemstvu'

Komentara 1

DU
Deleted user
18:50 16.12.2014.

Za cijenu De Luxe tretmana u Zagrebu u Londonu mozes dobiti mozda lak za nokte. Svakako se isplati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije