Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Džej Ramadonovski

Život mu je obilježilo teško odrastanje, kada je završio u domu s 11 godina majka ga nije posjetila: Često zaplačem

The premiere of the film and the red carpet "Weekend with father" was held in Kombank Hall.Premijera filma i crveni tepih "Vikend sa caletom" odrzan u Kombank dvorani
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL
1/6
06.12.2020.
u 17:41

Podsjetimo, Džej Ramadanovski preminuo je u 57. godini, pišu mediji u Srbiji dodajući kako je poznati pjevač narodne glazbe imao problema sa srcem.

Džej Ramadonovski, legenda narodne glazbe preminuo je u 57. godini, a kako prenose srpski mediji, njegov život nije bio lak. Naime, obilježilo ga je teško odrastanje i činjenica da je već s 11 godina završio u jednom popravnom domu u Beogradu.
- Navečer kad legnem kroz glavu mi prolaze razne slike iz prošlosti. Često sanjam popravni dom. Za sve vrijeme mog boravka tamo, majka me nijednom nije posjetila, dolazio je samo otac - kazao je Džej jednom prilikom.

- Majka je brinula o mojim sestrama, a otac o meni. Često zaplačem zbog toga. U mojoj grupi u domu je bilo 12 problematičnih dječaka. Više puta smo išli na razgovor s psihologom, to je bilo obavezno. Od cijele te grupe samo smo nas četvorica uspjeli u životu, osnovali smo obitelj i počeli smo raditi. Ostali su nastavljali mijenjati domove i tko zna kako su završili - zaklučio je pjevač.

Podsjetimo, Džej Ramadanovski preminuo je u 57. godini, pišu mediji u Srbiji dodajući kako je poznati pjevač narodne glazbe imao problema sa srcem. Prema pisanju Telegrafa Hitna pomoć je danas bila u njegovom domu i pokušali su ga spasiti, ali nažalost izgleda da je Džej umro od zatajenja srca.

Zbog svojih zdravstvenih problema izbjegavao je veća društva i pojavljivanja u javnosti otkako je počela pandemija koronavirusa i nedavno je izjavio: - Ne smijem nigdje izlaziti da ne bih došao u opasnost da se zarazim. Već sam imao zdravstvenih problema sa srcem i virus za mene može biti koban. Ne viđam se sa čak ni s najboljim prijateljima i moram priznati da mi nedostaje kafana. Boem sam u duši i jedva čekam ponovo da odem u neku birtiju kad sve ovo prođe, iako ne bih smio piti.

Ramadanovski je rođen u Beogradu 1964. godine u romskoj obitelji čije je podrijetlo iz Makedonije. Nakon što je odslužio vojni rok dobio je posao u  tvrtki "Zmaj" ali nije se tamo dugo zadržao i vratio se životu na ulici i sitnom kriminalu. Kada je upoznao Marinu Tucaković odlučio je  ozbiljnije se baviti glazbom i 1987. godine s pjesmom "Zar ja da ti brišem suze" osvaja drugo mjesto na festivalu MESAM.  Publika će još dugo pamtiti njegove hitove Ugasila si me, Sunce ljubavi, Slavija....

 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Warded
Warded
17:59 06.12.2020.

Zbilja ono .. koja publika će još dugo pamtiti njegove hitove?... Pokoj mu duši, ali zašto za svaku smrt preko Drine nama javljate?

DU
Deleted user
18:12 06.12.2020.

Zato što je u posljednje vrijeme sve što je s one strane Drine ovdje zanimljivo. Barem nas time siluju mediji. Koliko je doza iz Rusije došlo u Srbiju, koliko je ondje zaraženih, umrlih.... U redu, ako su u tom kontekstu i podaci iz BiH i Slovenije, Mađarske.... ali, ovako.... Odgovor je jasan, mala je razlika između desne i lijeve strane Drine.

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
18:19 06.12.2020.

sućut obitelji vl

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije