Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIŽE BEBA

Zgodna supruga našeg nogometaša pokazala trudnički trbuh i tako potvrdila sretnu vijest

Foto: Instagram
1/10
27.05.2021.
u 15:30

Sretni par vjenčao se u ožujku 2017. godine u riječkoj gradskoj vijećnici, a poznaju se još od vrtića.

Naš nogometaš Filip Bradarić (29) i supruga Melanie Bradarić (27) uskoro će postati roditelji po drugi put. Melanie je radosnu vijest potvrdila na Instagramu najnovijom fotografijom koja je iznenadila, ali oduševila pratitelje. 

"Bog sve okreće na dobro onima koji ga ljube", napisala je uz fotografiju na kojoj pozira s njihovim prvorođencom, četverogodišnjim sinom Lukom.

Foto: Hrvatski hrvački savez

Samozatajnu suprugu našeg nogometaša javnost je upoznala za vrijeme Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji 2018. godine kada su bolje polovice naših Vatrenih bile gotovo glavne zvijezde. Prije toga nije bila baš aktivna na društvenim mrežama, no nakon tog počela je dijeliti obiteljske i privatne fotografije.

Sretni par vjenčao se u ožujku 2017. godine u riječkoj gradskoj vijećnici, a poznaju se još od vrtića. Godinama su tako bili u istom društvu, gdje su se i zaljubili. Trenutno žive u Saudijskoj Arabiji gdje Filip igra za nogometni klub Al Ain, gdje je na posudbi iz talijanskog kluba Cagliarija.

VIDEO>> Oliver Mlakar o Večernjakovoj ruži: Ružu za Životno djelo neću nikada zaboraviti, to je moj vrhunac

Komentara 3

SK
skupiduša
15:38 27.05.2021.

Sretno im bilo, ali fotografija na kojoj su se predstavili je vulgarna i neumjesna za ulogu roditelja kao odgajatelja ma koliko ona bila zgodna,što je manje bitno, ostale ljudske vrijednosti su daleko veće!

DU
Deleted user
20:02 27.05.2021.

Slika 1/10 neprilična je pače vulgarna .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije