Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nisu bile u dobrim odnosima

Žestoke suparnice bile su u velikoj svađi: Renata i Nevenka objavile zajedničku fotku i otkrile zašto se druže

Foto: RTL
1/9
09.08.2021.
u 11:28

Naime, Renata i Nevenka bile su na istoj farmi prije šest godina. U šestoj sezoni borile su se za srce Ličanina Gorana Žige, a on je Renatu čak i zaprosio.

Renata Šapina i Nevenka Petričević nekada su bile žestoke suparnice, no čini se kako su zakopale ratnu sjekiru. Naime, Renata i Nevenka bile su na istoj farmi prije šest godina. U šestoj sezoni borile su se za srce Ličanina Gorana Žige, a on je Renatu čak i zaprosio. 

Nevenka i Renata u to vrijeme nisu bile u dobrim odnosima, a sve kandidatkinje bile su ljute na Petričević jer nije htjela ništa raditi. 

Foto: Instagram

Ipak, nesuglasice su izgladile i sada se druže. Renata je otkrila kako je do toga došlo. 

"Posvađale smo se oko podjele poslova, ali bez veze smo pretjerale. Svi smo rekli neke stvari koje nisu lijepe. Ja sam rekla stvari i koje nisam mislila jer sam bila ljutita. Ispričale smo se jedna drugoj i sada je sve O. K.", kazala je Šapina te dodala da joj se Nevenka javila preko društvenih mreža kada je shvatila da ljetuje blizu Sinja gdje Petričević živi.

"Prošetale smo, ručale u restoranu, popile kavu... Lijepo smo popričale i dogovorile se da ćemo se opet vidjeti", kazala je Renata i dodala da još nije pronašla ljubav. 

"Iskreno, i ne tražim je. Nisam odustala, ali sam već malo umorna. Prestara sam za igrice, a sve je uvijek isto sa svima", zaključila je. 

VIDEO Marko Grubnić otputovao u šoping privatnim zrakoplovom

Ključne riječi

Komentara 3

OP
ophidity
13:26 09.08.2021.

Ti mater! Ovoj lijevoj sam dat motorku u ruke i ista moja Rojža.

DU
Deleted user
11:59 09.08.2021.

Ljepotice... Ovo imat u kuci je gore od Golog otoka

RO
romobil
12:11 09.08.2021.

Zar nije svađa izbila zbog teorije multiverza!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije