Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skandalozno

Željko Mitrović pokreće šokantan reality u koji ulazi osmomjesečna beba

Foto: Danijel Berković/Pixsell, Ivo Čagalj/Pixsell, Jurica Galoić/Pixsell
1/3
01.09.2017.
u 09:27

Reality show "Zadruga" starta 6. rujna i za potrebe showa vlasnik televizijske kuće Pink izgradio je cijeli grad u kojem se nalaze i umjetne planine i jezera.

Željko Mitrović, vlasnik srpske televizije Pink, pokreće reality show "Zadruga" koji srpski mediji i prije samog početka nazivaju šokantnim te su sigurni kako će ovaj reality pobuditi interes cijele regije. 

Ono što je šokantno u ovom televizijskom formatu, koji je Mitrović osmislio sa suprugom Milicom, jest što uz 32 odrasla sudionika u show ulazi i osmomjesečna beba. Mitrović je za Pink izjavio kako će bebu, za koju kaže da već hoda, unijeti sam u show te je dodao kako će beba tamo i odrasti.

Telegraf.rs navodi kako je navodno riječ o bebi koju su Mitrović i supruga nedavno usvojili, međutim ta informacija nije potvrđena.
Da je riječ o grandioznom projektu, govori i činjenica da je za potrebe realityja sagrađen cijeli grad, od umjetnih planina i jezera, a u gradu će padati i  umjetna kiša te će postojati simulacije gromova, ali i laserske hologramske projekcije.

Na popisu sudionika poznate su starlete, glumice, pjevači, reality zvijezde... Mitrović je cijeli projekt radio s profesionalcima iz Hollywooda. Reality kreće 6. rujna.  

Komentara 8

DA
Darchi2612
09:44 01.09.2017.

Mislio sam da je film Trumanov show znanstvena fantastika i da nitko neće pokrenut takav reality.

Avatar U_hljeb U gsg vg
U_hljeb U gsg vg
11:24 01.09.2017.

To bi RTL svakako trebao prenositi i kod nas...uklapa se u njihov vrijednosni sustav.... Sve je izgradio...planine, jezera, umjetni grad...još se radi na umjetnoj regionalnoj naciji...malo su zapeli... razultati su se pokazali lošima na ovom skupu kod džamije....

SL
slovenc007
12:04 01.09.2017.

Pravi rvati neče to gledat. Možda koji put na brzaka ovako potajno. Ipak je treba bit prava rvatina!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije