Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav je na selu

Željko gubi strpljenje, naljutila ga je Maja i dočekao ga je gost iznenađenja

Foto: RTL
1/10
25.02.2019.
u 14:48

Najveća drama večeras će se odvijati na Željkovoj farmi. Maja je ujutro primijetila kako ni Željko ni Jacquelin nisu u svojim sobama i to će je  naljutiti jer je Željko obećao kako će nju voditi u grad.

U petak je Ružica iznenadila Jovana Karapandžu svojim dolaskom na njegovu farmu.

Njih dvoje poznaju se otprije, pa će večeras Jovan pozvati Ružicu na stranu i porazgovarati s njom i pokušati otkriti koje su njene prave namjere, piše RTL. Kod Borisa na farmi je također napeto jer Ana-Paula sve češće odbija raditi poslove na farmi što je najprije naljutilo Leonidu, a potom i Borisa.

- Ako ju odaberem, morat ću sve ja u životu raditi umjesto nje… Ja mislim da to možda ne bi bilo pametno - otvoreno je priznao Boris.

Najveća drama večeras će se odvijati na Željkovoj farmi. Maja je ujutro primijetila kako ni Željko ni Jacquelin nisu u svojim sobama i to će je  naljutiti jer je Željko obećao kako će nju voditi u grad.

Kad su se Željko i Jacquelin vratili doma dočekala ih je ljutita Maja, a Željka će osim ljute Maje dočekati i gost iznenađenja koji će na farmi izazvati šok i nevjericu. 

 

Komentara 1

Avatar jest
jest
15:12 25.02.2019.

Tko uuopće čita ovakvo smeće od sadržaja? VL kada stvarno mislite početi raditi svoj posao, golišave starlete, polusvijet reality zvijezda i slične "teme" nisu ključne stvari za ovo društvo ali jesu iseljavanje mladih, nezaposlenost, manjak radno sposobnih, sve starije stanovništvo,, dramatični pad nataliteta, neprovedene ključne reforme poglavito ona javne uprave, reforme nužne za uklanjanje korupcije te administrativnih barijera za ulaganje i reforma porezne politike. Što je sa pokretanjem investicija? Gole stražnjice i grudi, neinteligentne, nepismene i nekulturne reality zvijezde neće izvući društvo iz krize.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije