Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otovorila srce treneru edi

Željka priznala da se srami zbog svoje djece: 'Nijedan njihov prijatelj nema mamu od 170 kilograma'

Život na vagi
Foto: RTL
1/8
29.09.2022.
u 15:05

Kad idem sa sinom ujutro na bus i on uđe u bus i sjedne iza, onda ja sjednem na sredinu da ga ne ... - ispričala je Željka Edi jednu situaciju.

Natjecateljica Željka Mateša (40) nakon prvog treninga u novoj sezoni showa 'Život na vagi' bila je razočarana jer nije mogla odraditi sve vježbe, a oko toga porazgovarala je s trenerom Edom. Željka se požalila kako na kraju treninga više nije mogla pratiti tempo. 

- Nisam se mogla prisilit da dižem noge. Osjećala sam se kao da mi otkazuju. Mislim da je to u glavi, nisam navikla na taj osjećaj - požalila se Željka treneru te dodala da je znala da je vjerojatno u lošoj kondiciji.

- Kad se dopeljaš do toga da želiš da te neko muči, onda znaš koliko mi je teško -  rekla mu je, a zatim otkrila i što joj još teško pada. 

- Kad idem sa sinom ujutro na bus i on uđe u bus i sjedne iza, onda ja sjednem na sredinu da ga ne ... - rekla je Željka, a potom ju je Edo upitao osjeća li sram zbog svojih kilograma.

- Da. Više se sramim zbog njih nego zbog sebe. Žao mi je. Ni jedan njihov prijatelj nema mamu od 170 kilograma i znam da im prebacuju zbog toga, a to sam ja kriva - ispričala je majka troje djece: kćeri (18) i sinova (15 i 13).

- Dečki su mi jako sad mrgice i za to sam kriva, jer ja ih učim. Ne želim da se dođu do ovog, jer znam da su genijalni i da  mogu puno bolje - ispričala je natjecateljica crvenog tima. Edo ju je potom upitao kako njezina djeca gledaju na mamim ulazak u show.

- Oni su oduševljeni. Bilo im je teško, ali su rekli mama ti to možeš. Mama bori se, mama nemoj odustati - ispričala je, a Edo ju je potom pokušao utješiti rekavši joj da misli  da puno snage može izvući iz njihove podrške.

Inače, Željka dolazi iz Duge Rese te radi kao blagajnica u jednom trgovačkom centru, a u show je ušla s 175 kilograma.

- Imam 40 godina i želim živjeti, mislim da postoji još mnogo toga što mogu napraviti i iskusiti - odlučna je u cilju da skine kilograme.

VIDEO Charlesov nekadašnji suradnik otkrio kako izgleda njegov prosječan dan

Ključne riječi

Komentara 5

ME
MediciKM
15:52 29.09.2022.

Nadam se i nekako vjerujem da će ova žena uspjeti u ovoj borbi. Nekako mi je simpa i djeluje iskreno.

BE
Beyonder
17:14 29.09.2022.

Zvuči bolno ali za debljinu žena smo krivi mi MUŠKARCI. Kada nas se pita:"dragi, dal izgledam debelo?" mi odmah ko iz topa:maaaa neeeeee, šta ti je, baš si sad taman. I tako prolaze godine, pitanje i odgovor se ponavljaju i odjednom je tu 100-120 kg, pa draga pita djecu isto pitanje, a znamo da su djeca iskrena i dobije odgovor koji ne želi čuti. I onda smo mi krivi zašto nismo ništa rekli. Halooooo. Ako žena ima višak kila i to ona sama primjeti treba joj bez milosti reći:Da, udebljala si se!!! To je slično ko i kuhanje, ako prvi put nešto skuha a to ima okus kao nešto sa čime bi ubijali ljude u konc logorima tteba reći da ne valja ili ostatak života jesti splačine.

DU
Deleted user
16:54 29.09.2022.

Ajoj, rastužila sam se čitajući članak. Roditelji bi djecu trebali naučiti kako se ophoditi prema drugima pa bi se i njena vlastita djeca drugačije osjećala kao i ona sama. Ništa, u boj i ne tovariti si još teret žrtve. Hrabri mogu sve, samo polako i sigurno. Pratim jednog primarijusa radi njegovih kvaliteta kao čovjeka i stručnjaka i on je ove godine skinuo 50 kila, vagao namirnice, brojao kalorije, kad ga glad uhvati kao međuobrok jeo je na kile krastavce, paradajz, jogurt.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije