Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Želimo gledateljima ponuditi još kvalitetniji informativni program

Mreža TV
Foto: Promo
1/2
18.12.2018.
u 12:34

Prošla godina bila je mnogočemu rekordna godina za informativnu redakciju Mreže TV

U protekloj godini informativna redakcija Mreže TV bila je zaposlenija nego ikad, više od 20 novinarskih ekipa iz redakcija u Zagrebu Splitu, Bjelovaru, Sisku, Zadru, Kutini i Krapini proizvelo je više od 10.000 minuta odnosno više od 170 sati emitiranih priloga, intervjua i emisija o radu i djelovanju jedinica lokalne i regionalne samouprave u Hrvatskoj. Uživo smo prenosili sjednice gradskih vijeća, promovirali lokalne turističke manifestacije i destinacije, brojne priredbe i ostala društvena zbivanja.

Posvećenost lokalnoj zajednici

Novinari informativne redakcije Mreže TV u prošloj su godini napravili više od 160 intervjua i preko 120 priloga o temama važnim za lokalnu zajednicu. Proizveli smo i emitirali više od 150 polusatnih emisija u kojima smo ugostili čelnike lokalne i regionalne samouprave, podupirali aktivnosti lokalnih udruga, sportskih saveza i akcijskih grupa. Mreža TV u svom programu nastoji osigurati medijski prostor svim članovima zajednice da iznesu ostvarene rezultate u svojim općinama, gradovima i županijama te da najave planove i aktivnosti kojima će dodatno unaprijediti kvalitetu života u zajednici.

Za potrebe vijesti smo s područja naše koncesije tijekom prošle godine izradili više od 2.000 priloga odnosno više od 4.000 minuta programa, te preko 1.000 posebnih priloga za potrebe ostalog informativnog programa.

Foto: Promo

Planovi za 2019. godinu

Mreža TV i dalje će kroz Vijesti i informative emisije promovirati aktivnosti na razini lokalne i regionalne samouprave i pratiti njihov doprinos zajednici.

Program Mreže TV u 2019.  godini bit će usmjeren na još veće praćenje i izvještavanje o svim političkim, društvenim, kulturnim, turističkim događanjima na području naše koncesije.

Mreža TV jest i bit će centralno mjesto za sva relevantna zbivanja i događaje koji su iznimno važni za život lokalne zajednice u Republici Hrvatskoj, vodeći se najvišim etičkim standardima i pravilima struke u kvalitetnom i pravovremenom izvještavanju u službi svojih gledatelja i u suradnji s jedinicama lokalne i regionalne samouprave.

Vijesti Mreže TV pratite svaki dan od ponedjeljka do subote točno u 18:00 sati.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije