Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Savjet liječnika

Zdravstveni problemi: Tom Jones odgodio američku turneju

Foto: PA/Pixsell
03.09.2017.
u 11:31

"Datumi su prebačeni na svibanj i lipanj 2018.", stoji u izjavi i dodaje se da se pjevač zbog toga "iskreno ispričava obožavateljima".

Britanska pop zvijezda Tom Jones odgodio je svoju američku turneju, koja je trebala početi idući tjedan, zbog savjeta liječnika. 

Jones, 77-godišnji pjevač iz Welsa, poznat po hitovima među kojima su "It’s Not Unusual" i "Sex Bomb", trebao je početi američku turneju 6. rujna u Bethlehemu u Pennsylvaniji.

"Sir Tom Jones objavio je da će nažalost odgoditi svoju američku turneju zbog savjeta liječnika", piše u izjavi postavljenoj na njegovom službenom profilu na Twitteru.

U izjavi se ne navode nikakvi detalji o njegovim zdravstvenim problemima.

"Datumi su prebačeni na svibanj i lipanj 2018.", stoji u izjavi i dodaje se da se pjevač zbog toga "iskreno ispričava obožavateljima".

Komentara 1

Avatar botoksmanija
botoksmanija
15:35 03.09.2017.

Napravio turneju kao da mu je 30 godina.Svaki drugi ili treci dan pjevati.Pa to nemožes da si Tom Jones

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije