Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mirovina

Halid najavio: Sljedeći album koji snimim sigurno će biti i posljednji

14.09.2015., Zagreb - Pjevac Halid Beslic.  Photo: Slavko Midzor/PIXSELL
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/3
31.08.2017.
u 13:46

Na lageru imam sedam – osam pjesama. Do mene je, nedostaje mi volje da uđem u studio i to snimim, rekao je Halid u intervju za Dnevni avaz

Halid Bešlić dao je intervju za Dnevni avaz u kojem je pričao o nogometu, pozitivnom stavu i, naravno, o glazbi. 

Nedavno je legendarni pjevač najavio svoju posljednju turneju, a u ovom intervju kaže kako će mu sljedeći album biti i zadnji koji namjerava izdati.

– Na lageru imam sedam – osam pjesama. Do mene je, nedostaje mi volje da uđem u studio i to snimim. Znate kako je, više se CD-ovi ne snimaju, ali ja imam želju da snimim još taj jedan, koji će sigurno biti posljednji.  S pjesmama sam pri kraju, samo dok me prođe ta prezasićenost, bit će snimljen CD... – rekao je u intervju Halid kojeg će publika u Zagrebu slušati ovog rujna u sklopu Rujanfesta. 

 

Komentara 11

MA
marli
17:58 13.09.2017.

Jedva čekam ne da snimi album, već što neće više snimati.. Da mi je vidjet reakciju Celine Dion kad bi čula taj balkanski "pjev" hahaha jaoooo jesmo jadni u tri p.m. zaostali smo 1000000 godina čovječe

Avatar Hrvatski-Čovik
Hrvatski-Čovik
13:52 31.08.2017.

Halid bi moral pjevati uz Marka Perkovića Thompsona jer tako bi uz svu balkansku rulju i šljam na koncert došlo bar nešto poštenih ljudi..

Avatar Crnokošuljaš
Crnokošuljaš
15:03 31.08.2017.

Kaj radite sa ovakvim glazbenicima? Slušate?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije