Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dijagnoza

Problemi sa zdravljem: Angelina više nikada neće nositi kratke haljine

Angelina Jolie
Foto: Hahn Lionel/Press Association/PIXSELL
1/3
31.08.2017.
u 11:22

Glumica ima problema s proširenim venama i zato se već dulje vrijeme u javnosti ne pojavljuje u kratkim suknjama i haljinama jer ne želi da joj drugi vide vene na nogama.

Angelina Jolie suočila se s još jednim zdravstvenim problemom.

Slavna glumica ima vensku trombozu, a upravo zbog ovog zdravstvenog problema 42-godišnja glumica više ne nosi kratke haljine i suknje jer ne želi da svi vide njezine proširene vene. Liječnici su je upozorili da je njeno stanje ozbiljno, a glumica je rekla kako bi rado otišla na operaciju i riješila taj problem jer ne želi do kraja života nositi samo duge haljine i suknje koje će je zaštiti od toga da svi gledaju u njene proširene vene. 

Angie ima dosta problema sa zdravljem otkako je u rujnu prošle godine pokrenula brakorazvodnu parnicu od glumca Brada Pitta s kojim ima šestero djece. 

 

Komentara 4

DI
Dingač
11:45 31.08.2017.

dobila smrtonosni virus šerbedžija. za to nema lijeka. treba je staviti u karantenu.

Avatar Crnokošuljaš
Crnokošuljaš
15:49 31.08.2017.

Odstranila maternicu, obe dojke, žučnu kesu, sve u cilju manjeg rizika za tumor. Luda, za žaljenje.

DU
duxnacije
13:21 31.08.2017.

A tko inače gleda te štapiče koje može u epruveti prat???!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije