Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika transformacija

Zdravka je u 'Životu na vagi' izgubila 48,6 kg i sada je otkrila i status svog ljubavnog života

Foto: Instagram
1/6
23.07.2021.
u 21:35

Zdravka Kapetanović natjecala se u petoj sezoni RTL-ovog showa u koji je ušla sa 123 kilograma.

Zdravku Kapetanović gledatelji showa "Život na vagi" upoznali su u petoj sezoni ovog RTL-ovog showa u čijem je finalu osvojila 50 tisuća kuna jer je kao nefinalistica izgubila najviše kilograma, njih čak 48,6. Zdravka je u show ušla sa 123 kilograma, a onda sve šokirala kada su je ugledali u finali i kada je stala na vagu, brojka je pokazala samo 74,4 kilograma. Tijekom showa izgubila je 39,5 posto tjelesne mase, odnosno 48,6 kilograma.

 - Moj privatni život se promijenio jer svaki dan treniram, hajde, uzimam oduška subotom ili nedjeljom. Najviše sam na bazenu, s tim da radim i treninge na struju, pilates, hodam... Nedjeljom uvijek idem na neki izlet, sad ću više biti u moru.- otkrila je Zdravka sada u razgovoru za RTL. Na pitanje u kojem je statusu njezin ljubavni život sada, simpatična Zdravka je odgovorila:
-Što to bješe ljubav?! Ljubavni život... Pa trenutačno sam solo, nisam se još zaljubila. A zatim je dodala: Ma jesam, zaljubila sam se u sebe! Sad još malo soliram, nisam se navikla na novu ja!

Zdravka je i nakon showa nastavila paziti na prehranu i trenira i dalje, a da je u dobroj formi pokazala je kada se natjecala na maratonu Vinišće 2021. koji je organizirao Klub daljinskog plivanja Split. Na utrci od 3000 metara Kapetanović je odnijela drugo mjesto.

VIDEO Britney Spears: Nemam svoj novac, ne smijem imati bebu, depresivna sam i plačem

Komentara 2

PU
paul-umpe
22:45 23.07.2021.

jos ca 15 kg i to je to

MI
minolta
22:44 23.07.2021.

žena se zbilja dovela u red, svaka čast. a ti zspanco budi muško i gospodin.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije