Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trud se isplatio

Zdravka iz 'Života na vagi' nakon gubitka gotovo 50 kg: 'Ponosna, sjetna, zahvalna'

06.07.2021.
u 19:09

Kandidatkinja pete sezone 'Života na vagi' Zdravka Kapetanović oduševila je svojim izgledom ispred Stare Kapele, godinu dana nakon ulaska u show.

Ovog vikenda, godinu dana nakon ulaska u emisiju 'Život na vagi' kandidati pete sezone okupili su se radi druženja u Staroj Kapeli. Bivša kandidatkinja Zdravka Kapetanović  je tom prigodom objavila na Instagramu dvije fotografije, jednu od prije godinu dana te drugu od prošlog vikenda.

'Opet tu. Jako čudno i čudesno. Ponosna, sjetna, zahvalna, sretna, emotivna. Slavoniko, tko te nije volio... Godinu nakon 'Života na vagi', napisala je uz sliku. 

Podsjetimo, Zdravka je u finalnoj emisiji osvojila 50 tisuća kuna jer je kao nefinalistica izgubila najviše kilograma, njih čak 48,6.

Da je u dobroj formi pokazala je kada se natjecala na maratonu Vinišće 2021. koji je organizirao Klub daljinskog plivanja Split. Na utrci od 3000 metara Kapetanović je odnijela drugo mjesto.

VIDEO Dvojnica Jennifer Aniston preko noći postala hit na društvenim mrežama: 'Ista je!'

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije