Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
večera za 5

Zbunjeni Mario osvojio 36 bodova, Dunja poručila: 'Meso je bilo krvavo oko kosti, za mene to nije jestivo'

Foto: RTL
1/9
28.02.2024.
u 19:10

"Kad usporedim s Dunjinom večerom, bilo je lošije, neka jela mu nisu uspjela onako kako je zamislio. Bend na kraju je bio top", objasnio je Dinko svoju osmicu. Devet bodova domaćinu su dale Dunja i Ivana, a desetku je udijelio Zlatko! "Meso je bilo krvavo oko kosti, za mene to nije jestivo, samo zato devet bodova", zaključila je Dunja.

Poduzetnik Mario Kostel ugostio je protukandidate trećeg dana ovotjedne 'Večere za 5'. Za svoju večeru Mario je dobio 36 bodova te je trenutno na drugom mjestu. "Kad usporedim s Dunjinom večerom, bilo je lošije, neka jela mu nisu uspjela onako kako je zamislio. Bend na kraju je bio top", objasnio je Dinko svoju osmicu. Devet bodova domaćinu su dale Dunja i Ivana, a desetku je udijelio Zlatko! "Meso je bilo krvavo oko kosti, za mene to nije jestivo, samo zato devet bodova", zaključila je Dunja. 

Pripravu večere poduzetnik je započeo desertom kojeg je nazvao 'Crveni rubac'. Ekipa je detektirala višnje. "Možda će biti nekakvo tijesto, trokuti", pretpostavila je Ivana. Dinko je pretpostavio da će u desertu biti višnje i keksi, a Mario ih je ukomponirao s pudingom od vanilije i šlagom. Uslijedilo je, nakon deserta, predjelo - 'Smotano šarenilo'. "Zvuči kao roladica ili nešto omotano u buđoli", pretpostavio je Dinko. Tri vrste tortilja, sir, buđola, kulen, mortadela - sve to sastojci su predjela koje je zbunjeni Mario spravio za ekipu. 'Slatko gnijezdo' posljednje je jelo koje je Mario odlučio spraviti - 'Slatko gnijezdo'. "Asocira na piletinu", pogodio je Zlatko, a Mario je uskoro predstavio i što će poslužiti za glavno jelo - pileća krilca u pivu i rezance od krumpira. 

1/9

Mario se potom bacio na pripremu za dolazak gostiju. Za aperitiv je poslužio rakiju, orahovac, borovnicu i liker od drena. "Na aperitivu je bio još malo napet, no ipak opušteniji nego jučer i prethodnih dana", komentirala je Dunja doček. Od treme su domaćinu i ruke drhtale, no uskoro se polako smirio. Mario nije do kraja bio siguran što točno poslužuje za aperitiv, no ekipa mu to i nije previše zamjerila. "Svaki pravi domaćin mora znati što poslužuje", poručio je ipak Zlatko. 

Uskoro je uslijedilo 'Smotano šarenilo'. "Izgled predjela je bio jednostavan i lijep", komentirala je Ivana. "Ništa komplicirano, simpatično", dodao je Zlatko. Ekipe se predjelo dojmilo, no Dinko i Zlatko kritizirali su tortilju s jajima pa su je preskočili. Za kraj predjela ipak su na njegov račun stigle pohvale.

'Slatko gnijezdo' stiglo je iduće pred ekipu. Rezanci od krumpira i pečena krilca podsjetili su Dinka na američki fast food. "Svidjela mi se marinada na piletini", otkrio je Dinko. Krilca su se svidjela i Dunji, ali i ostatku ekipe. Uz manje zamjerke, ekipa je stigla do deserta. 

'Crveni rubac' ekipa je pohvalila, a onda je Mario ekipi udijelio i prigodne poklone. "Dao je najbolje od sebe i svaka mu čast", komentirala je Ivana atmosferu i darove koji su oduševili ekipu. Naime, osim šalice, domaćin je ljudima udijelio i niz pilećih proizvoda, a potom je za iznenađenje zasvirao i Mustač bend. 

VIDEO Baby Lasagna odgovorio Dejanu Lovrenu

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije