Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Nives pozirala pod tušem i raspametila pratitelje: 'U Švici ne fali Celzijusa'

Foto: instagram
1/25
28.02.2024.
u 18:20

Nives je otkrila kako je kroz vikend bila u spa centru te pozirala u minijaturnom kupaćem kostimu, a sada je pokazala i jednu modnu kombinaciju. Nives je odjenula čarape s tigrastim uzorkom i kožnu haljinu dugog dekoltea te upitala pratitelje kako im se sviđa.

Pjevačica, glumica, spisateljica i influencerica Nives Celzijus (42) proteklog se vikenda javljala na društvenim mrežama iz Švicarske i oduševila pratitelje, a sada je podijelila i svoju novu fotografiju na kojoj u kupaćem kostimu pozira pod tušem.

- U Švici ne fali Celzijusa... - napisala je pored provokativne fotografije.

"Nema toga kao previše Celzijusa", "Vauu", "Vrućee", "Savršena si Nives", pisali su oduševljeni pratitelji. 

Inače, Nives je otkrila kako je za vikend bila u spa centru te pozirala u minijaturnom kupaćem kostimu, a sada je pokazala i jednu modnu kombinaciju. Nives je odjenula čarape s tigrastim uzorkom i kožnu haljinu dugog dekoltea te upitala pratitelje kako im se sviđa. Radi se o objavi na Instagram storyju. 

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, Nives je nedavno bila na jednom društvenom događaju te oduševila. Nives je bila na reviji Ivice Skoke, a za ovu je prigodu odjenula prozirnu, bež, usku haljinu u kojoj je privukla pozornost. Nives je imala i svjetlucave ukrase te pokazala raskošni dekolte. 'Krasna ženo', 'Pa ti goriš', 'Avion si', 'Ti si naša kraljica', pisali su joj oduševljeni pratitelji u komentarima.

VEZANI ČLANCI

- Kao magija - poručila je pored fotografije. 

Nives često na društvenim mrežama objavi svoje vruće fotografije  kojima zapali ove platforme. Nedavno je tako pozirala u grudnjaku. - A te oči govore tisuću jezika - napisala je Nives uz fotografiju na kojoj pozira u crnom grudnjaku i ogrtaču s leopard uzorkom, a fanovi su pohrlili u komentare ne bi li joj ostavili pokoji kompliment.  "Ma ženo, gori sve", "Koliko si prelijepa", pisali su joj. 

VIDEO Baby Lasagna odgovorio Dejanu Lovrenu

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

HO
homofobic
02:06 29.02.2024.

Za divno cudo vec nekoliko dana se medu komentarima citatelja nisu ocito vidjeli pozivi za pornografiju i prostituciju ali izgleda da je to samo zato sto je ponovo dosla ova razvratna stara eksibicionisticka curetina. Izgleda "hartija" ne moze bez svodnistva!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije