Naslovnica Showbiz TV

'Zbog smrti W. Houston jutro nakon pobjede gorkog mi je okusa'

Ivana Kindl odrasla je uz glazbu preminule pop dive i njena smrt ajko ju je rastužila i pobjedu u HTV-ovom showu bacila u drugi plan
12. veljače 2012. u 20:00 3 komentara 5 prikaza
'ZVIJEZDE_nnn_sce_120212'
Foto: ''

Goran Navojec i Ivana Kindl pobjednici su šeste sezone showa "Zvijezde pjevaju"! Osvojili su najviše bodova žirija, ukupno 117, a nakon glasovanja publike potvrdili su sjajan rezultat.

Koketiranje s estradom

– Koketirao sam s estradom i evo vidite što estrada napravi od čovjeka, pobjednika šeste sezone! Za jednog dramskog umjetnika to je Pirova pobjeda! To ne ide jedno s drugim, no evo, to sam odradio i sada se moram vratiti u mirnije, glumačke vode – našalio se Goran Navojec.

Njegova mentorica, odlična Ivana Kindl, također u šaljivom tonu dodaje da su joj glumci suđeni.

– Prvi sam put pobijedila s Nikšom Kušeljom, a s Duškom Modrinićem bila jako blizu. Sada smo Goran i ja pobijedili. Divan osjećaj! Goran je apsolutno zaslužio pobjedu. Divan čovjek s kojem nije trebalo puno raditi. Samo puno dobre volje i prijenos fantastične energije – govori Ivana.

Na upit razmišlja li nakon pobjede i o pjevačkoj karijeri, Goran je priznao da je o tome razmišljao još u srednjoj glazbenoj školi, no želja za dramskom umjetnošću prevagnula je.

– Dojmovi su sjajni, to je bilo jedno fantastično druženje, kada krenete u ovakvo što, svakodnevne vježbe iz tjedna u tjedan, vidite koliko je to teško – dodaje Goran.

Gorak okus

Oboje su sretni zbog pobjede iako je, tvrde, nisu očekivali. Tek Ivana Kindl priznaje da su se uoči emisije pojavili neki znakovi na koje nije obraćala pozornost.

– Inače uvijek budem napeta, no prije ove sam emisiju plesala i pjevala po hodnicima. Možda je to bio nagovještaj – kaže Ivana.

Dodaje kako je jutro nakon pobjede umjesto euforije osjetila tugu jer umrla je pjevačica koju je silno voljela – Whitney Houston.

– Odrasla sam na njezinoj glazbi i umjesto da se radujem našoj pobjedi, u meni je gorak okus – kaže Ivana.

VR Pole
EU FONDOVI
“Odlučili smo spojiti virtualnu stvarnost s turizmom i ponuditi svima pogled u prošlost”
 • Avatar Piruška
  Piruška:

  Svi mi imamo gorak okus u ustima kaj moramo plačati HTV da bi onda HTV plačao ovakve imbecilne emisije. Osim toga gorak okus nam je ostavilo i saznanje da je Ivana od HDZ-a primila crni novac za pjevanje ! SRAMOTA !

 • -obrisani-:

  eto vidis njih dvije zajedno koze pasle.... mislim ono, prijateljice i prije, zajedno skladale i producirale....))))

 • oxymoron:

  \'Za jednog dramskog umjetnika to je Pirova pobjeda! To ne ide jedno s drugim, no evo, to sam odradio i sada se moram vratiti u mirnije, glumačke vode – našalio se Goran Navojec.\' Izjava u stilu: Bio sam mlad i ... prikaži još! trebao mi je novac...