Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"ples sa zvijezdama"

Zbog ozljede ramena Saša Lozar svaki dan mora na terapije

lozar (1)
Foto: HTV
1/14
02.12.2012.
u 20:00

– Eva me ne gleda, ona ima svoje koreografije i pleše u nekom svom filmu. Čak ne sluša ni moju glazbu, ali zato sluša stvari koje vrtim na radiju – Gotye, Train i Rihannu – objašnjava radijski voditelj čiji glas slušamo na Totalnom FM-u.

Grupnom koreografijom slowfoxa muški natjecatelji showa “Ples sa zvijezdama” ovoga su tjedna upotpunili večer filmske glazbe i pokazali što znaju. No, među plesačima amaterima posebno se istaknuo plavokosi pjevač iz Laduča Saša Lozar.

Na podiju izgleda spretno i profesionalno, a prema plesu se tako odnosi svakodnevno. Vježba redovito, a naučena znanja bez imalo srama provježba i kod kuće – pred suprugom Marinom i četverogodišnjom kćeri Evom koje su mu, priznaje, velika podrška. Ipak, malena Eva ima neke druge interese.

– Eva me ne gleda, ona ima svoje koreografije i pleše u nekom svom filmu. Čak ne sluša ni moju glazbu, ali zato sluša stvari koje vrtim na radiju – Gotye, Train i Rihannu – objašnjava radijski voditelj i DJ čiji glas slušamo na Totalnom FM-u. Supruga mu je više naklonjena.

– Potiče me i podržava doma i u studiju. Iznenađena je mojim napretkom – otkriva 32-godišnjak i sam sretan što se zbog plesa svakoga jutra budi s laganom muskulfiberom.

– Zbog ozljede ramena i upaljenih mišića svakodnevno idem na terapije. Ali to je normalno jer nove figure aktiviraju neke zaboravljene mišiće i tako će mi biti dok god show traje – ponosan je na sebe Saša.

Najviše zasluga ipak pripisuje mentorici Mariji Šantek uz čiju je pomoć prebrodio sve zapreke, a koja mu je pomogla da i ozlijeđen dobro odradi koreografije.

– Slušam je kao pravi učenik jer bez nje ne bih puno postigao. Inače nisam vješt u plesu, a koreografije mi otežava i moja visina. Klečanja, okretanja i skokovi puno su teži kad imate dva metra – kaže pa dodaje:

– Ja sam čovjek izvan svih gabarita pa teško plešem, ali zato bez problema mogu promijeniti žarulju – našalio se na svoj račun Lozar koji o pobjedi u “Plesu sa zvijezdama” uopće ne razmišlja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije