Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rose i Jack

Zbog ovog su zagrljaja poludjeli svi obožavatelji Titanica

dicaprio winslet
Foto: Screenshot
1/2
11.01.2016.
u 18:07

Susret Leonarda DiCaprija i Kate Winslet na dodjeli Zlatnog globusa rastopio je sve obožavatelje Titanica u kojem su popularni glumci utjelovili glavne uloge

Susret Leonarda DiCaprija i Kate Winslet na dodjeli Zlatnog globusa rastopio je sve obožavatelje Titanica u kojem su popularni glumci utjelovili glavne uloge.

Rose i Jack i gotovo 19 godina kasnije izgledaju savršeno zajedno i mnoge je njihov srdačan pozdrav asocirao na sretan završetak Titanica kojeg nikad nismo vidjeli.

DiCaprio, koji je osvojio Zlatni globus za najboljeg dramskog glumca, čestitao je svojoj kolegici koja je isti kipić osvojila u kategoriji sporedne glumice za film "Steve Jobs".

Leonardo i Kate prvo su se čvrsto zagrlili, a zatim izmijenili nekoliko rečenica što je bilo dovoljno da internet eksplodira.

>> DiCaprio vs. Lady Gaga: Pogledajte glumčevu reakciju na dobitnicu nagrade

Komentara 1

MB
mockin_bird
21:44 11.01.2016.

čuj ovaj tweet od frajera ...Isuse Bože dragi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije