Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
komentari se nižu

Zbog ovih fotki, djevojka našeg nogometaša našla se na udaru kritika

Foto: Instagram
1/7
05.08.2020.
u 20:00

No, iako je dobila više od 5000 lajkova, mnogi su je napali zbog izgleda. Naime. neki pratitelji uputili su joj komentare da je premršava, te da treba nešto pojesti.

Odvjetnica Adriana Đurđević, djevojka našeg nogometaša, Duje Ćalete-Cara na Instagramu je objavila fotografiju u badiću.

Foto: Instagram screenshot

No, iako je dobila više od 5000 lajkova, mnogi su je napali zbog izgleda. Naime. neki pratitelji uputili su joj komentare da je premršava, te da treba nešto pojesti. 

Đurđević na komentare nije ogovarala, te i dalje uživa na odmoru. 
Inače, Adriana je studij prava završila u Splitu, a u slobodno vrijeme bavila se modelingom a prije toga dugo je trenirala i tenis. Modelingom se počela baviti jer joj se i starija sestra time bavila i često ju je pratila na snimanjima i revijama i s vremenom kada joj je sestra prestala s modelingom Adriana je ušla u taj svijet. S pet godina mlađim dečkom Dujom živi u Marseilleu gdje Duje igra za Olympique de Marseille. Kada je riječ o njezinom modnom stilu Adriana kaže kako bi svoj stil opisala kao drugačiji i neobičan i ne voli copy/paste. - Volim pogledati što je ‘in’, ali oduvijek sam imala svoj stil i znala što mi se sviđa te u čemu se osjećam dobro. Postoje stvari za koje znam da nikad ne bih odjenula ma koliko god trendy one bile. - rekla je jednom prigodom za Story. Kada je moda u pitanju voli čuti mišljenje svog dragog, ali dodaje i kako ne znači da uvijek uvažava njegovo mišljenje. Njezin modni stil uzor je brojnim Hrvaticama i samo na Instagramu Adriana ima preko 62 tisuće pratitelja.

Adriana uvijek ističe kako su ona i Duje jedno drugome najveća podrška, pa je tako nogometaš s puno podrške pratio i Adrianinu pustolovinu u modni dizajn kada je zajedno s dubrovačkom modnom dizajnericom i prijateljicom Andreom Zvono ove zime osmislila modnu kolekciju. Bio je to poseban gušta za Adrianu jer moda, ne skriva, zauzima visoko mjesto kod nje, a tu ljubav prema modi naslijedila je od mame koja je njoj i sestri uvijek odjeću kupovala u Italiji i oblačila ih je po zadnjoj modi. Adriana već godinama s tribina prati Dujine utakmice i već jako dobro zna sve nogometne termine i pravila i prije svake utakmice Duji uvijek zaželi sreću i pomoli se Bogu, a Duje ima i svoj ritual prilikom izlaska na teren uvijek dodirne tlo i prekriži se. Kada su odgovarala koje vrline i mane vole jedno kod drugog, Adriana je rekla kako kad nekoga voliš, voliš i sve njegove mane i vrline, a slično je odgovorio i Duje i samo dodao da ga jedino ponekada smeta što mora fotografirati Adrianu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije