Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nikad više nije glumila

Zbog ove uloge je kao tinejdžerica postala zvijezda regije, a onda se povukla iz javnosti: Evo kako danas izgleda i što radi

Foto: YouTube screenshot
1/7
15.11.2022.
u 13:00

Igrala je Natašu, mladu buntovnicu koja pokušava razriješiti misterij ubojstva svog oca. Srspki mediji tvrde kako je ta uloga jedna od najupečatljivijih u filmovima njihove kinematografije, a Tijana Kondić koja je tada imala samo 17 godina sjajno ju je odglumila.

Bivša srpska glumica Tijana Kondić bila je maloljetna kada se proslavila ulogom u kultnom filmu 'Nataša'. Samo zbog te uloge postala je zvijezda regije. Tijana je igrala Natašu, mladu buntovnicu koja pokušava razriješiti misterij ubojstva svog oca.

Srpski mediji tvrde kako je ta uloga jedna od najupečatljivijih u filmovima njihove kinematografije, a Tijana Kondić koja je tada imala samo 17 godina sjajno ju je odglumila.

Uz nju u filmu glumi i Nikola Đuričko, zvijezda serije 'Stranger Things' koji se tamo pojavio u četvrtoj sezoni, ali i Dragan Bjelogrlić. Iako su joj mnogi predviđali zvjezdanu karijeru, Tijana je nakon ove uloge odlučila upisati svjetsku književnost na Filiološkom fakultetu u Beogradu, a tamo je i diplomirala. 

Nakon toga je dobila posao u jednoj produkcijskoj kući u Tel Avivu, te danas rijetko dolazi u Srbiju. Vratila se prije tri godine kada je promovirala svoj roman, a nakon toga se vratila u Izrael. 

Prošle godine je također gostovala na jednoj televiziji. Od filma koji ju je proslavio nije se puno promijenila, ali glumi se ne želi vratiti. 

 

- U Izrael sam otišla prije tri godine, preselila sam se tamo. Tamo imam i obitelj koja mi je velika podrška. Radim dva posla, držim plesne satove kubanske salse i radim projekte u produkciji. Nedavno sam završila veliki film jednog od najpoznatijih izraelskih redatelja. Teško je i naporno. Ali ako imate ambiciju, onda dogurate negdje. U pauzama između projekata pišem - rekla je za srpske medije i dodala da je naučila novi jezik te da živi potpuno drukčiji život. 
Napomenula je i da je u mladosti bila slična liku Nataše koju je glumila. 

- Bila sam buntovna kao Nataša, ali ne toliko drastično. Bila je prilično slična meni, s obzirom na godine i veoma suprotan stav jedne tinejdžerice tog vremena. Redatelj me je vodio i učio pokazivanju emocija, o istini za kojom svi tragaju na filmu i javi - priznala je.

VIDEO U Hotelu Esplanade održana je promocija novog albuma Jelene Rozge "Minut srca mog"

Komentara 1

Avatar mrbr
mrbr
14:28 15.11.2022.

Čuj, kultni :)))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije