Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vježbala je

Danijela Dvornik pokazala kako joj sada izgleda ruka koju je slomila: 'Svakim danom sve više napredujem'

Foto: Instagram
1/11
15.11.2022.
u 11:24

Sada je podijelila s obožavateljima video na kojem se vide šavovi, ali i napredak jer je uspjela stisnuti predmet koji je držala u ruci.

Danijela Dvornik (55) krajem listopada imala je nezgodu tijekom branja maslina i nastradao je njezin ručni zglob.

- Masline su obrne, ali na samom kraju platila je ruka, tj. ručni zglob. Lom je takav da treba operaciju. Boli, boli, užasno boli - napisala je tada na svom profilu na Instagramu i objavila fotografiju na kojoj se vidi kako joj je ruka u gipsu.

Sada je podijelila s obožavateljima video na kojem se vide šavovi, ali i napredak jer je uspjela stisnuti predmet koji je držala u ruci.

Foto: Instagram

- Vježbam...Svakim danom sve više napredujem - napisala je uz objavu. Danijela je nedavno isto tako pisala o oporavku. 

- Prekrasan dan ! Skoknula sam do Splita, prošla preko splitskog pazara( nema boljeg) i sad se vraćam na otok. Split je sada najljepši kad ima turista taman koliko treba. Ruka pomalo zacjeljuje, još koji dan pa skidam šavove i kreće fizikalna. - napisala je Danijela na Instagramu. Šest dana nakon nezgode bila je na operaciji, koja je prošla dobro.

- Sve je dobro, operacija je prošla super ništa me ne boli vježbam ruku i trudim se da mi otok padne što prije. Uglavnom dosta toga mogu već napravit sama tako da nisam nešto pretjerano nesposobna. Trebat će vremena da mi se ruka vrati u normalu ali mislim da će bit sve ok. Zahvalna sam doktorima ,sestrama i svima na traumatologiji i ortopediji u KBC “Split-Firule”. I bilo mi je baš dobro na odjelu. - obavijestila je svoje pratitelje nedugo nakon operacije. 

VIDEO Čarobni koncert Doris Dragović u Splitu na kojem joj je publika priredila posebno iznenađenje


Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
11:53 15.11.2022.

Eto, sad znamo i kako je Danijelina ruka nakon loma, a kako je ruka malog Pere, sina od Drage i Verice iz druge ulice gledano s bašće ne znamo.

GR
grodar
11:39 15.11.2022.

to hrvate jako zanima

E3
E3e
13:08 15.11.2022.

A dobro, danas još jedna ljepa vijest.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije