Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poslije 31. godine

Zbog oklade Željko Pervan napravio drastičnu promjenu: Sad izgledam kao Čobanković

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/8
18.05.2021.
u 13:13

Zbog oklade tko je viši, premijer Plenković ili predsjednik Milanović, Željko Pervan nakon 31. godine promijenio je imidž.

U novom nastavku "Pervanova dnevnika" koji se prikazuje na Z1 televiziji Željko Pervan i Mladen Horvat otkrili su kako je završila oklada koja je pala u prethodnoj emisiji i u kojoj su se njih dvojica kladili je li premijer Andrej Plenković viši od predsjednika Zorana Milanovića. U slučaju da izgubi okladu, Pervanov zadatak je bio obrijati bradu i brkove i to je na kraju morao i napraviti jer nije bio u pravu kad se kladio da je predsjednik Milanović viši od premijera Plenkovića.

– Izgledam kao baba iz toplica, poslije 31 godine izgubim okladu. Predsjedniče, hvala vam što ste niži od Plenkovića, bio sam siguran da ste viši. Koga si uopće pitao da doznaš je li Milanović 189 cm visok? – pitao je Pervan svog kolegu Horvata u emisiji i dodao kako on nikada od Mladena ne bi tražio da se obrije kad izgubi okladu.

Foto: imdb

– Ja to tebe ne bih nikada tražio, 31. godinu nosim bradu i onda me ovaj bivši bradonja natjera da obrijem bradu. Gledaj kako sad izgledam, kao Čobanković. Ti si me natjerao da se kladim. Nemoj da te vidim da uživaš u ovome – poručio mu je Pervan. U komentarima ispod videa na YouTubeu gledatelji su izjavljivali kako su iznenađeni što se Pervan obrijao, ali im se sviđa ovaj njegov novi look.

"Trebalo je imati muda ovo napraviti. Gospodine Pervan, sad bez brade izgledate 10 godina mlađe", "Pervan neprepoznatljiv, ali izgleda mlađi bar 10 godina", piše u komentarima.

Petar Grašo i Danijela Martinović prekinuli su vezu nakon 24 godine

 

Komentara 17

WA
warbreaker
14:28 18.05.2021.

Haha ko baba iz toplica 🤣🤣🤣

TO
Tomiskum
17:49 18.05.2021.

Pa, izgleda kao kad je pjevao "Serbus dragi Zagreb moj"

Avatar Perkovic Paraga
Perkovic Paraga
14:46 18.05.2021.

Umio se😎

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije