Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Leti u Moskvu

Zbog finala SP-a Perišićev prijatelj odgodio svoje vjenčanje

Foto: Reuters/Pixsell
1/4
12.07.2018.
u 16:16

Frane Jurčević u subotu se trebao vjenčati, a Ivana Perišića izabrao je za kuma. Bez kuma vjenčanje se ne može održati i zato se sve odgađa za četvrtak

Omiš je sinoć slavio svog junaka Ivana Perišića, a neki su odmah spakirali prtljagu i tražili let za Rusiju.

Među njima je bio i Frane Jurčević, jedan od najboljih prijatelja našeg reprezentativca. Zanimljivu priču o Frani i Ivanu donosi dalmatinski portal koji piše kako je Perišić trebao biti Frani kum na vjenčanju koje je bilo zakazano za 14. srpnja, ali taj plan se promijenio iz dobro poznatih razloga. 

- Zajedno smo osjetili da ne bi bilo baš pametno se vezati se za taj datum - rekao je Perišić za dalmatinski portal prije nego se ukrcao na let za Moskvu.

Kada su dogovarali datum vjenčanja Perišić je prijatelju rekao kako osjeća da će Hrvatska dogurati daleko i da bi tada mogao još biti u Rusiji. 

Naš reprezentativac imao je dobar osjećaj jer se iz Rusije vraća tek nakon nedjelje i vjenčanje je zato odgođeno. Održat će se u četvrtak 19. srpnja i sigurni smo kako će biti povoda za dvostruko slavlje.  

1/17
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije